My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 6 May 2014

Thank You All!

Noor Hayati | 1:31 pm | 1Comments |

salam.

hihi. eksaited nih. haha. cer tengok kat bawah nih!


i'm so happy to see this! hehe. Even most of blogger lebih  banyak pageviews dari ini apatah lagi otai-otai blogger kan? Sampai ratus ribu pageview. Tapi tiey tetap happy biarpun almost 1 year tiey meninggalkan dunia blog, tapi u all masih setia dengan tiey. haha.  thank u all. honestly, before dis tiey memang tak active langsung dalam blog even almost three years berkecimpung dengan dunia blog. Just for personal blog macam tu lah. Tapi now, tiey rasa happy bila dapat berkongsi rasa dan perasaan dengan semua orang.

Tiey memang suka sangat berkongsi ilmu, tips, info-info kesihatan dan macam-macam lagi. Janji jangan pulak nak mencarut. Hihi. Tak perlu kejar populariti. Semua tu tak penting. Yang penting kita gunakan media sebagai satu alternati untuk menyampaikan ilmu kan.  Anyway, once again thank to all of u. Hihi. Love you all! Hihi.






Thank you for coming : )

1 comment:

miss fifi said...

okay la tu..tak lama lagi inshaallah naik sampai ratus ribu gak la tu :)