My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 30 May 2013

'Segmen Menang Blouse Tribal #2'

Noor Hayati | 9:03 pm | 1Comments |

Assalammualaikum..


click banner utk join :]

Thank you for coming : )

BIG GIVEAWAY BY ALIA

Noor Hayati | 8:47 pm | 0Comments |

Assalammualaikum 

Click banner utk join



Top Referral :

Top Referral : Novel + Topup RM 5 x 1 Pemenang

Random :
  1.  Pashmina x 2 Pemenang
  2.  Bawal x 2 Pemenang
  3.  Keychain 'melaka' x 7 Pemenang
  4.  Topup RM 3 x 4 Pemenang
  5.  Topup RM 5 x 2 Pemenang
  6.  Bookmark x 4 Pemenang
  7.  Hadiah Misteri x 2 Pemenang
Maklumah : hadiah akan ditambah dari masa ke semasa. Tak janji kalau fulus bertambah la ye . Syarat adalah wajib . Nak novel ? Rajin-rajin la promote .



Thank you for coming : )

Sometimes I Feel I Want To Find Some Peacefullness

Noor Hayati | 10:15 am | 0Comments |

When talking bout holiday , most of my friends are going to somewhere interesting place . But me ? I'm just sit in house :[ Nothing to do and feel so bored . Sometime i just want to find a peacefullness at somewhere that interesting places . But , where ? With who ? Feel so bored . Huh . 

Rsa mcm mau je kuar ngan kengkawan p shopping mall , or shouting like a freak person in Kbox ! HOHOHO .. I do really know most of u mesti ska kan p Kbox pas tu teriak2 mcm org gila or melepaskan sgala kedukaan n kesedihan d dlm hati . HAHA . Same like u too . Ak mmg ska singing and ska challenge myself to bring lagu2 yg tune tnggi mcm Ziana Zain and Ct Nur Haliza . Yeahh . Itu la aku . Bahaha . I just want to sing in private places , ngee .. Malu laa nyani dpn org ramai . Bhahaha .. 

Tapi..rasanya for this time tak de bajet laa nak kuo . Huhu . Sabar je la . Its better if i just spend my time with study in library . Betul tak ? Lagi bgus . Hehe .. Next tiem je laa kuo nga kengkawan . But , i do really miss them !
Huhuh .. 

Thank you for coming : )

Tuesday, 28 May 2013

Earning Nuffnang Naik Even Sikit Je . Sini Ada Tip-tisnya ..

Noor Hayati | 2:37 pm | 1Comments |

Hai ! Di sebabkn before dis tiey lgsung tak tahu pasal Nuffnang ne even sdh bernaung under Nuffnang setelah sekian lama tapi lgsg tak pndai naik earning . Nanes =.=

Tapi setelah tiey terjah2 blogger otai2 nii , bru tiey tahu mcmana nak tingkatkan earning . Even sikit yg pnting naik kan ? Alaa .. Mcm dlm peribahasa tuu , " Sikir-sikit lama-lama jadi bukit" So , y not we start from the beginning kan ?

Yg penting kita kena la rajin update blog , click Nuffnang blogger lain . Jujur tau ?? Pas tu korang suh la blogger tu click Nuffnang korang pulak . Fair kan ? ,and yg paling penting pndai2 la korang usha Nuffnang ne then backlink kan enrty korang ke Nuffnang . Mudah kan ? Yang penting , kena rajin je laa .. Thats the keyword . :]

Tiey pun blh d katakan maci mentah lg dalam Nuffnang ne . Belum ada apa2 experience sgt . Ngekk !!

Tapi happy ada :] Sebab earning dah naik . Laa .. Tak byak pun .. Tapi aku gembira . HAHA :] Haa . Dah baca tu rajin2 kan la click Nuffnang tiey pulak ye . Bukan selalu buad amal jariah .  HEHE .. Leave ur footstep d Cbox if nak suh click back . Okay yang ? HEHE :]

Salam ..



Thank you for coming : )

Saturday, 25 May 2013

1st GIVEAWAY liptint FROM BELLONISTA BEAUTY

Noor Hayati | 9:55 pm | 1Comments |
Assalammualaikum..


click banner for join !!

Thank you for coming : )

BE Ke-6 Dari Encik Nuffnang !!

Noor Hayati | 6:27 pm | 3Comments |

Dapat BE dari En. Nuffnang .. HEHE .. Yg ke-6 dahh .. HEHE .. Tapi heran knapa earning aku tak pndai naik2 dahh !! Risau nee . Kenapa ye ? Aku ada salah ke ngan awak wahai En. Nuffnang .. If aku ada salah , mnta maaf ye .. Mohon di maafkan .. HEHE ..

Maafkan saya ye En. Nuffnang . Tak pernah curang ngan En.Nuffnang taw !!
Kalau korang tau mcmana nak solve pron tiey nee , ples help me yaa .. I do really need ur help .. Mmmuahhh !!

Thank you for coming : )

Sistem Rayuan Permohonan Kemasukan Pelajar ke IPTA Mulai Dibuka Sekarang !!

Noor Hayati | 6:13 pm | 0Comments |

Assalammualaikum ..


Sedih sebab tak dapat UPU ?? Sob . Sob . Sob . Nanes ?? Alololo bucu2 . Jan nanes2 ya . We still have an opportunity tuk masuk UPU . Tiey pon mcm tu jugak . Rasa sedih & kecewa cuz tak dpt UPU . Cian kan ? Apa blh buad tak de rezeki . HUHU ..

Tak pe . Ada lg peluang . Jo ramai2 kita buad rayuan ye . Click here ya sayangg ~~

Thank you for coming : )

Special Giveaway by Syazlia & Diana

Noor Hayati | 5:31 pm | 2Comments |
Assalammualaikum ..


click banner for join :]

Thank you for coming : )

Friday, 24 May 2013

" Suprise & Awesome Giveaway by SN "a

Noor Hayati | 1:54 pm | 6Comments |
Assalammualaikum ..
                                                                              
MEGA GIVEAWAY 
" SUPRISE & AWESOME GIVEAWAY BY SN " 


CLICK BANNER !


PRIZES :
 Peplum Lace Kurung, Jubah Dress, CTAC bag, Tudung/shawl ,Baucer discount, top up
cash, button bagde, Sabun GLuta 3 layer, jam moustache, anak tudung bawal berwarna
keychain felt craft, brooch felt,  shiseido black mask, broochquilling bookmark, Dress Labuh,
 Blouse, keychain Domokun, etude house styling eyeliner & tomatox, Gift dari Utara ,
1 unit mug PUTIH bercetak BERNILai RM27 (Sem)/RM32 (sbh/srwk), bookmark , coklat oreo



SAYA TAG : 
a) ................................................
b) ................................................








Thank you for coming : )

HAPPY HOLIDAY KAWANG-KAWANG !! HEHE ..

Noor Hayati | 10:33 am | 3Comments |
Assalammualaikum .


Happy Holiday !! Yahooo . HAHA . Bru ja masuk skolah dah cuti bukan maen happy giler . HEHE . Time cuti nii blh la aku spend tyme ngan bloging . Rindu aku ngan kau nii wahai Belog , pengarang jantung q . HEHE . Lepas nii makin la aku merindu ngan kau nii sebab aku mesti fokus dah pas ne . Tak boleh main2 lg tau . 

Aku mau straight A utk sem 1 nii nanti . Boleh ke ? In sha Allah :] U can do it NOOR HAYATI !! ; ]



Thank you for coming : )

Thursday, 23 May 2013

1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih by Farisha

Noor Hayati | 7:29 pm | 5Comments |
*
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget) 


Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 
*
Thank you for coming : )

Alhamdulilah .. Leuniey Kini Bertudung Full Hijab

Noor Hayati | 7:14 pm | 1Comments |
Assalammualaikum . Suka tengok Leuniey kini pakai tudung full hijab . S0 sweet :]







Harap2 lepas nii makin banyak artis pakai tudung full hijab . Siapa tak suka tengok orang berubah ke arah kebaikan kan ? In sha Allah . AMINN .. :]

Thank you for coming : )

Monday, 20 May 2013

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

Noor Hayati | 5:13 pm | 5Comments |
As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki



Thank you for coming : )

Sunday, 19 May 2013

Sakit Itu Anugerah

Noor Hayati | 9:28 am | 1Comments |

Click sini untuk menderma--->
- http://my.sharings.cc/Tiey/share/CornettoUdaNDara
http://my.sharings.cc/Tiey/share/CapitalFMSweep
http://my.sharings.cc/Tiey/share/WhiteMYAFSUL

Most uf u mesti merungut en if kena fever ke , sakit gigi ke , senggugut ke , or apa2 je laa sakit yg korang rsa mcm nak nanes and sakit sesangat ! Yeaa . Same like me too laa . But now i'm try to learn and accept everything will happen on me . 

The reason y knapa kita SAKIT sebab tuhan nak bagi kita anugerah . Bukan Anugerah mcm ABPH tuu . Aku tembak korang nii kang . HAHA . D sini , yg ak maksudkn tu adalah bila kita sakit , mknanya dosa2 kecil kita akan d hapuskan . ALLAHUAKBAR ! 

So , jgn sesekali rasa merungut and memaki2 bila kita kena sakit. Ada hikmahnya disebalik kesakitan . And another reason is tuhan bagi kita sakit supaya kita sentiasa ingati Dia . Tapi ingat , jangan masa sakit je korang nak minta doa daripada Allah , bila dah senang and sembuh dah lupa . Nauzubillah min zalik .

So , renung2kan dan selamat beramal :]

Thank you for coming : )

Thursday, 16 May 2013

Mini Segmen By DIS

Noor Hayati | 7:57 pm | 3Comments |
Assalammualaikum ..


Click banner for join :]

Thank you for coming : )

Wednesday, 15 May 2013

I decide to continue my study in F6

Noor Hayati | 6:31 pm | 2Comments |
Assalammualaikum ..

Hai . It had been a long time i didn't update my blog . Ini d'sebabkan ada certain2 prob that i cant bear it . That is about my future life . Let me start my story from the beginning .  Even i'm so dissapointed after i failed or i cant continue my study in Marikulasi , so there is no other way except choosing F6 to continue on my study . Sumpah ! Aku mmg tak minat gila smbung F6 nii and ak betul2 tak minat . 1st , sebab SUSAH . Yupss . Study mmg la susah . And all in this world will not come to us without any hard work . Right ?

So , by hook or crook i have and i decide to continue my study in F6 . Okay , as we know , Matrikulasi is the fastest stream before u are going to U . Its only take in 1 years . And second , is PRA UNIVERCITY or Form 6 . Its only take in 1 years and half . Sorry , Bi aku tunggang langgang . Bahahah . Or , if u get UPU in Diploma it might be take in 3 years old . So , here u cant think which is the best way right ? Okay , kalau aku la kan . Yelah , tak dapat masuk matikulasi =.= , hanya tinggal F6 je the last choice whilw waiting my UPU . Cupp ! Jgn sesekali letak harapan yang tinggi pada UPU ya . 

Okay , maybe now u may say that " Alaaa .. Aku bukannya serius pun masuk F6 , ak masuk nii pun sebab nak hilangkan boring d rumah . Lagipun ak pasti ak akan dapat U . Dengan bngganya dia ckp mcm tu . Esh . Okay , seandainya d takdirkan si Polan yg ckp mcm tu tadi tak dapat U , so what will u say ? Menangis ? Kecewa ? HAHA . Serves u right . Thats y dont u feel that u will get something that still u didn't sure u may get it or not . Same like me too before , i feel the sa,e feeling too . Ak terlalu b'gantung dgn UPU . Even result belum kuar lg kan . Tapi , Alhamdulilah belum terlmbat lagi ak insaf n menyedari yg semua tu belum pasti . And what will happen after this , ak pasrah and terima apa jua yg telah d takdirkan . 

So , the moral value is dont put your higher hopes that u will get UPU . Jgnla terasa ya . Tp , that is the truth . And mostly student think like that . Bgku , just accept and just move on with what i have right now . Kesusahan yg kita alami sekarang nii pasti akan membuahkan hasil dan kesenangan kepada kita satu masa nanti . Ingatlah Qadak dan Qadar Allah S.W.T . Rezeki masing2 kan . Tapi jgn pernah sesekali anda berputus asa dan kecewa . Semua yng kita lalui pasti ada hikamhnya n just move on okay :]

Terima la hakikat dengan apa jua yg kita perolehi sekarang nii . Jangan terlalu angkuh dan sombong . Kejarla impian dan masa depan anda yaa ..

Okay , thats all . Renung2 kan dan selamat beramal :]


Assalammualaikum ..

Thank you for coming : )

Thursday, 9 May 2013

Cerita Aku di Sekolah ..

Noor Hayati | 11:00 pm | 2Comments |

Hai ! Hari ini merupakan hari ke-2 aku bersekolah dan bergelar sebagai Pelajar Tingkatan 6 ataupun nama nya sekarang ialah Pra Universiti . Macam ala-ala student U gitu . Kenyataan nya tidak ! Aha . Bukan la tidak , cuma PRA ni adalah laluan or dalam ayat kaunselor aku tadi pagi , selangkah kaki je lagi kau akan berada di Universiti . Macam best je bunyi kan ? Bunyi je yang best . Study nya pun best ! Sampai nak mampuss . Ahaa . Sebenarnya kalau di ikutkan aku nii baru masuk F6 hari ini . Sebab ? Sebab kemarin aku mendaftar di SMK MEMBAKUT 1 , hari ini pulak aku mendaftar di SMK MEMBAKUT 2 . Ahaha . Bagus kan ? Ehe . Suka2 hati ja mau pindah mcm anak PM . Hado ku kesah ? EHEHE . 

Opss . Sory , bahasa kasar sikit . hee . Actually , the reason knapa aku pindah sebab aku nak tukar course . Ni kali la tukar ! HAHA ( Xda kaitan dengan dunia politik ) From Sc Stream to Kemanusiaan . Sebab aku tukar ? Sebab aku takot tak boleh angkat . Almaklum la , result pun ckup2 makan . Ada hati nnak smbg sc . cehh . Ahaha . Tapi nama ak dah kna list kat dalam student sc kan , apa blh buat . Jadi , aku apa lagi , lari sekolah la . Tukar ! HAHA ..

As we know , start from 2012 Sistem Tingkatan 6 telah pun di ubah dari entah apa tu namanya ke Sistem Modular . Tak tau binatang apa tu ? Let me tell u 1 by 1 . Okay , sistem modular nii sebijik mcm style Universiti . Penilaian mengikut Sem . So , ada 3 Sem la . For ur information jugak , F6 is the second  choice if korang nak cepat n menjimatkan masa after Matrikulasi . Matrikulasi 1 tahun je . Kau makan tidur kat sana dah pun habis . KIKIKIK . F6 pulak cuma 1 tahun setengah . Kira ok la kan than korang ambil Diploma UPU 3 tahun geng . AHAHA .

Dah , tak nak ckap banyak . Berbuih2 mulut dan sengal dah menaip segala . Kikikiki . Cuma , korang doakan je la aku cepat blah dari sekolah tu . Maksudnya d sini blah utk kebaikan kerna utk melanjutkan perlajaran yg lebih jauh la . Aku tak nak F6 ! Tak nak ! * hentakhentak kaki*


Ahaha . Ni la antara muka yang terpaksa bangun awal pagi . Argghhh . Kacau ! Ahaha  :P



Okay , thats all for today . Terima kasih kerana sudi baca entry aku yang merapu nii . HEHE ..

Salam :]







Thank you for coming : )

Tuesday, 7 May 2013

Ayuh Kembali Ke Sekolah !

Noor Hayati | 11:05 pm | 3Comments |


Hai ! Jyeaahh . Esok dah sekola ? Tapi aku langsung tak happy . huhu . Sebab ak mmg xda hati la nak masuk form 6 , seriously ! But , life must gon on ..

So , for those yang nak buat pendaftaran esok tu , jangan lambat tidur n jgan lupa bawa dokumen tau . Maybe lepas nii aku tak rajin la nak buka blog . Sebab dah busy kan . Sngat ?! HAHA .

Thats all . Mau tido dah .. 

Assalammualaiku m..



Thank you for coming : )

Sunday, 5 May 2013

1st BIGGEST GIVEAWAY BY O.S.

Noor Hayati | 3:34 pm | 6Comments |
Assalammualaikum ..



Click banner utk join :]

Saya nak menang hadiah ! HAHA .

Tag : 1 | 2 | 3 | 4

Thank you for coming : )

Mini Give Away (✿◠‿◠)

Noor Hayati | 3:20 pm | 0Comments |
Assalammualaikum..


Sebab saya nak menang hadiah ! HAHAHA ..

Tag : Cikfie

Thank you for coming : )

Friday, 3 May 2013

Jyeahh .. Hadiah GA dah sampai dah ..

Noor Hayati | 5:58 pm | 3Comments |
Assalammualaikum..

Alhamdulilah rezeki datang lagi . Actually sepatutnya hari selasa tu dah ambil . Tapi disebabkan ada masalah , so terpaksa la ambil kemarin . Sebab kan hari rabu cuti Labour Day . Apakah hadiah yang telah ku menangi ? Jeng .. Jeng .. Jeng ..

Tadaa !



Bedak Arab Kokuryu ! Actually dah lama tiey idam2 kan nak dapat Bedak Arab ni siap nak beli lagi . Tapi tak jadi nak beli , dapat hadiah GA pulak , FREE lagi ! HAHA .. Alhamdulilah . Rezeki . Mcm ada hikmah ja tiey tak jadi beli haritu . HEHE . Lepas nii boleh laa tiey cuba !

:]

Salam .




Thank you for coming : )

“1st GA by Hijab Valley”

Noor Hayati | 5:13 pm | 3Comments |
Assalammualaikum ..


tag 1 | tag 2



Thank you for coming : )

Thursday, 2 May 2013

Saya Dapat Kursus Kahwin Free oi ! HAHA ..

Noor Hayati | 8:06 pm | 1Comments |
Assalammualaikum ..

Bersamaan dengan 1 Mei 2013 , saya dengan rasmi nya telah terpilih utuk mengikuti kursus Pra-Perkahwinan . APA ? Aku nak kahwin ? HAHA . Aipss ! Tak semestinya orang yang nak ikut kursus Pra-Perkahwinan nii hanya untuk orang yang nak kawin je . Dah nmanya pon kursus free siapa tak nak oii ? HAHA . So , nanti esok lusa if nak kawin tak payah susah2 . Hee . 

So , disamping menjoinkan diri dengan kursus yang FREE nii , kita juga blh mempelajari ilmu rumah tangga tau tak ? Tapi , bagi saya la kan sebenarnya apa yg ada dalam kursus tuu semuanya ada dalam syllabus Pendidikan Agama Islam Tingkatan 5 . So , d sana banyak diterangkan pasal kawin2 nii .

Dah , tak nak cakap banyak dah . Meh saya hidangkan gambar2 saya dan kawan2 yg menjoinkan diri dlm kursus nii . Tak nak tengok ? Ok laa .. =.=


HAHA . Sempat lagi snap pic ! HEHE ..


Fokus !




Okay ! That all for today . HEHE . Apa-apa pun korang2 nak kawin tuu WAJIB la mengambil khursus kahwin dulu tau . Kalau tak , tak sah la , hehe ..

Assalammualaikum..





Thank you for coming : )