My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Wednesday, 29 April 2015

"Dotters of Mohd Din Birthday Giveaway".

Noor Hayati | 5:14 pm | 3Comments |

Salam.


Tarikh tamat : 30 April 2015

Thank you for coming : )

Contest Buy AVON Online

Noor Hayati | 12:35 am | 2Comments |
Salam.


TARIKH TAMAT : 30 APRIL 2015

Thank you for coming : )

'Contest: Hijab, Let's wear it right!

Noor Hayati | 12:24 am | 2Comments |

Assalammualaikum w.b.t.


Mengapa saya pilih untuk berhijab?

"Orang cakap belum tentu pakai hijab masuk syurga. Pakai tudung tapi perangai macam hantu" Yes, exactly true. Tapi, sekurang-kurangnya aku berusaha ke arah itu. Sudah terang lagi bersuluh tidak menutup aurat itu berdosa besar hukumnya dan masuk ke neraka. Jadi, saya pilih untuk  berhijab. Hijab tak salah, yang salah adalah orang yang memakai hijab tapi berpakaian seperti  "telanjang". Hukum berhijab? Tak wajib. Yang wajib itu adalah menutup aurat. Bak kata UAI "guna baldi pun boleh" Heheee :D



Pesanan khas untuk mengajak muslimah berpakaian mengikut syariat ??

Pesanan saya, sebaik-baik wanita adalah isteri yang solehah dan wanita yang menutup aurat. Kecantikan seorang wanita satu-satunya hanya buat tatapan suami. Ingatlah kecantikan luaran tidak akan kekal, suatu masa nanti kecantikan itu akan ditarik semula nikmatnya kerana dunia ini hanya sementara. Renung-renungkan dan selamat beramal :)

SALAM =)


Thank you for coming : )

Thursday, 23 April 2015

GIVEAWAY DIANARASHID DOT COM DAN GENG-GENG NYA

Noor Hayati | 8:00 pm | 2Comments |

Salam.



click banner to join

TARIK TAMAT : 28 APRIL 2015




Thank you for coming : )

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"

Noor Hayati | 7:25 pm | 4Comments |

Salam.


click banner to join

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry


TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015

Thank you for coming : )

Monday, 20 April 2015

Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 !!

Noor Hayati | 4:14 pm | 7Comments |

SALAM.




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 16 April 2015 hingga 11.59 malam 30 April 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 425.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.
Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
DJH | JULIA | KAKITRAVEL | AZREEN | ANA | SOLEHAH | SALINA | SITI | MASZULL | AZNEY | JAJA | SAYIDAH | QEELA | HIDAYU | PAPAGLAMZ | ENY | FARHANA | ADDA | 
2. Wajib Like Fanpage Sponsor
3. Follow  Instagram Sponsor
DJH | SALINA | NURUL | MASZULL | JAJA | 
SAYIDAH | QEELA | FARHANA | ADDA |
4. Tambah Google Plus Sponsor 
+julia jamaludin  +Mohamad Khairil 
5. Buat entri bertajuk Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.


Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :



Kredit Untuk +Mia Liana 


7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

 Sekian Terima Kasih.



Thank you for coming : )