My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 7 May 2015

Trip to Malacca

Noor Hayati | 1:31 am | 2Comments |

Assalammualaikum..

Sempena cuti wesak ary tu, 30 April until 2 Mei 2015 tiey ngan kengkawan pun mengadakan vacation ke Melaka selama 3 days 2 nights. Ayat mcm karangan -.- Melaka je pungg, tak da duit nak travel jauh-jauh. Lenkali je laa baru travel jauh sikit. Tunggu ada duit poket lebih sikit. Elaun tak cukup. Hiks. 

So, here were are~


Dik, nak naik beca ke? Err. Tak pe lah pak cik. Padahal  terlalu nak jimat duit nak naik beca,sampai sanggup jalan kaki jalan-jalan kat Melaka. AhakS


Kapal Alfonso De Alburqueque




Acah-acah jadi kapten :P





Selpiaq dalam A Famosa :D


Ini adalah tugu peringatan ye murid-murid. 


Best lah lepak kat sini petang-petang. Ihiks~


Bajet comel lettew :P



Feeling-feeling terbang gitu dekat rivercruise. Muehehe


Berpicnic di padang. Eheee


Bajet retiss :P




Cantikkan view dari A famosa ni kan? =)


Rivercruise Melaka







So, ini lah geng-geng ataupun trip mate saya ke Melaka. Hehe. Nice trip with u alls Asfa, Emy, Wong and Xia Thy. Next time, p tempat lain pulak ek. Eheee.

Thats all, k bye :)


Thank you for coming : )