My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 26 February 2013

Busy and Samsung S II Punya Pasal

Noor Hayati | 1:50 pm | 3Comments |


Assalammualaikum .. hye peeps ! lmanya tak update belog , dah berkulat2 and ada fungi dah .. ee .. tak nak sentuh !! jgnla mcm tuu bro ! ;]

Actually , tiey ada HP baru , yeayy !! ahaha .. last weeks my mom bought me new HP .. guess what ?? ahah .. my mun bought me Samsung S II , kikikiki .. thanks a lot mom .. Apalagi , busy sgt la nii smpai tak update blog dahh tmbahan layan baby pou tiey tuu .. lmbat bertul become adult , ish...

So , i'm sorry yg follow tiey tuu f tak ter 'FOLLOW' u back ..
nanti kasi tau laa kat chatbox yea .. tiey merajuk sbnarnya , tak pandai menang GA laa .. bosan betul ! k la , salam ;]

Thank you for coming : )

Wednesday, 20 February 2013

Persembahan Nasyid Sempena Maulidur Rasul 2013

Noor Hayati | 8:52 pm | 1Comments |
Assalammualaikum ..

Persembahan Nasyid Sempena Maulidur Rasul 2013 bertempat di Membakut , Sabah .


Syura ,me and dila

Before nasyid , sempat lagi posing .. hihi ..


Ahaa .. nii dia kumpulan nasyid Al-Jazeera .. terdiri drpad 6 bunga and 2 kumbang , kikiki .. tak sempat practise , thats y la kebas je 2 orang kumbang tuu .. kikiki ..



tadaaa .. comeyy tak ? hihi .. sempat lagi korang nii ya .. almaklumlah pantang tengok kamera ! hee ..



Opss .. sape tuu tiey ? hihi .. ehem .. abang tiey , hahaa .. sangat ! no la , cik abang merangkap supir berwibawa yg hantar kami kat dewan .. 

Okayy , thats all .. :] Btw , salam maulidur rasul buat islam di dunia ..

salam ..



Thank you for coming : )

Tuesday, 19 February 2013

1t Short Giveaway by Nana

Noor Hayati | 5:15 pm | 2Comments |



yuhuuu .. ngee .. oredy follow sana sini .. and syarat nya gampang bangat sihh cuma like aja dong .. jadi minah indon japp , kiki ..

hopefully , ada rezeki , aminn ..






Thank you for coming : )

Effect of believe product cepat kurus !

Noor Hayati | 4:14 pm | 2Comments |

Uwaa .. actually , im so worry cause pepel keep talking yg tiey nie makin membuntal ?? apasal ? arggghh .. stress gilak ! i dont know y la knapa aku membuntal nie , blh jgn tanya takk ?? ! huhu .. i dont know whats wrong with me .. asal tgh malam mesti bukak periuk , lapar gila .. sdgkan aku dah makan awal pun before maghrib and sometimes jam 9 mcm tuu , tapi apasal tgh malam mesti aku lapar balik .. n f tak bawak makan pulak , gastrik datang attack .. huh

HERAN BIN BINGUNG ! Huhu .. before nii , tiey mmg ada mencuba produk ( whatever ) bukan nama sebenar , takut nanti korang yang tgh gunnakan produk nii jadi berhenti and tak jadik beli pulak . Cause produk nii memang semakin hangat d pasaran and price dia RM500 1 set . Smua nii pun sebab au jugak degil sgt and too much curiously perubahan using the product . jeles tgk orang makin kurus dengan mendadak by using the product .. tak tau pulak ada side effect . hmm .. smpai2 , cikgu aku pun keep talking yang aku makin membuntal ? oo , maigad ! luckily , im not school anymore ..

So , please .. nak sangat minta pertolongan kat korang , ways to solving my prob , pless .. mybe kurang exercise kot ? noo .. tiey mmg ada exercise and jogging , on evening pulak gardening with my mom .. now , baru aku tau dont too believe any prodyct anymore , especially nak cepat kurus !! i do really regret with what i've done ..

Now , berat aku 58 from 52 .. can u belive it ? Ya Allah .. Semoga lepas nii , au dpt kembalikan semula berat ideal aku . amin .

Thank you for coming : )

Monday, 18 February 2013

"Pencarian Bloglist MAC&APRIL 2013 by DJH "

Noor Hayati | 3:34 pm | 3Comments |



Thank you for coming : )

"CONTEST SENYUMAN PALING MANIS BY SHAZRIZAL SHAHMY"

Noor Hayati | 3:27 pm | 3Comments |




Chak ! hihi ..

"SENYUM SAYA NAMPAK LEBIH MANIS KALAU saya senyum dengan ikhlas dan bukan dengan paksaan .. hihi .. and senyuman saya memang sentiasa manis kerana saya senyum sambil bersedekah .. senyuman itu kan satu sedekah :)

senyum sokmo .. hihi ..

tag : aireyn & izni


Thank you for coming : )

Segmen: "Pencarian Bloglist February 2013"

Noor Hayati | 3:12 pm | 1Comments |



Thank you for coming : )

"Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule'

Noor Hayati | 1:09 pm | 3Comments |


SELAMAT ULANG TAHUN KEPADA GULE .. SEMOGA MEMPEROLEH KEJAYAAN DALAM APA JUA BIDANG YANG DICEBURI AND MAY ALLAH BLESS U ..


Thank you for coming : )

Sunday, 17 February 2013

3rd Giveaway by Aimi | Header Giveaway

Noor Hayati | 12:18 pm | 3Comments |
 


* click banner for join*

Thank you for coming : )

“Segmen: Aswan Azmy Mencari Bloglist March 2013”

Noor Hayati | 12:06 pm | 0Comments |


SYARAT-SYARAT ;

  • Buat 1 entri tajuk “Segmen: Aswan Azmy Mencari Bloglist March 2013”
  • Lekatkan banner di atas bersertakan link direct ke post ni balik !
  • Follow blog Wan
  • Like Fan Page
  • Datang balik ke blog ni, then comment di bawah link post anda besertakan nama blog supaya Wan boleh add dalam List Peserta nanti.
  • Tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013



Thank you for coming : )

"GIVEAWAY GOSSIP GIRL"

Noor Hayati | 11:53 am | 2Comments |

  •   X perlu entry berjela
  •   Kopipes dan komen sahaja
  •   Tunggu tarikh pengumuman hadiah anda
  •   Hanya follow dan like AQOUSTICA ZATI

HADIAH

  • SATU NOVEL "SEMILIR CINTA"
  • 5 RIBBON BROOCHES
  • 5 HEART BOOKMARK CORNER + 10 STICK BOOKMARK
  • 20 LAMINATED BLOGGER BOOKMARK
  • 9 LOLLIPOP ICE CREAM

50 PEMENANG 


*SEMUA PESERTA AKAN DIMASUKKAN KE DALAM BLOGLIST + hadiah penghargaan sebab join. p/s : x mahal pun.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Thank you for coming : )

Friday, 15 February 2013

Lets join This Mega Exclusive Giveaway Guys!!

Noor Hayati | 10:44 am | 5Comments |


Click for join ..

Hadiah nya so awesome and hopefully ada rezeki kali nii , aminn ..



tag : hotmasakini , emasputih , ceritahatiku , angellovesoldier , kekapasberceloteh




Thank you for coming : )

Thursday, 14 February 2013

Segmen Doodle Princess by aisyah azirah

Noor Hayati | 8:17 pm | 0Comments |

hai , jom join segmen doodle yang kiut miut nii , hiihi .. seriously , blog empunyaa nii pun so cute as the doodle .. love it !

Nama : Noor Hayati Binti Abdul Talib 

No . Doodle : 7

Tarikh lahir : 3/4/1995

Asal : Beaufort , Sabah

Done ! :)

salam ..
tag : awak

Thank you for coming : )

"Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly"

Noor Hayati | 7:56 pm | 5Comments |


Hai .. today , im gonna join this contest from paly .. click banner to join :]

And gambar yang tiey nak pertandingkan  ??



Ita , me & jira

Taraa .. hihi ..

Gambar ini merupakan kenangan yang terbesar dalam hidup tiey , sebab inilah kali t erakhir tiey berstatus sebagai pelajar SMK MEMBAKUT II .. N gambar ini jugak merupakan kali terakhir tiey bergila-gila bersama geng keras tiey nii .. i do really miss this moment , huhu ..


Thank you for coming : )

"Segmen: Paly nak bagi topup RM5"

Noor Hayati | 7:35 pm | 3Comments |



Thank you for coming : )

Wednesday, 13 February 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Noor Hayati | 10:26 am | 12Comments |


* click banner for join*


tag;awak , awak



Thank you for coming : )

Tuesday, 12 February 2013

I'm sorry kepada peserta yang tak dapat masuk dalam bloglist

Noor Hayati | 10:22 pm | 4Comments |

Firstly , i do really sorry kpd peserta yang tak dapat masuk dalam bloglist tiey , tak tau knapa URL blog korang tak dapat detect , i dont know why .. but , esk tieu cuba try lagi ye ..memndangkan tiey sangat-II penat skrg , so tomorrow i'll update again k .. 

And kepada peserta yang masi belum ada dalam bloglist tiey , blh bagitau tiey yee .. sebab tiey pun dah mamai-II skrg , ngantuk tahap gaban ..

And yang dah masuk dlm bloglist tiey tuu , tiey nak ucapkan congratz for ur support k .. i do really appreciate it ..

Anyway , tiey nak tido dulu .. Gud Nite ..

Salam .. :)

Thank you for coming : )

Keputusan Peserta Segmen Bloglist Februari

Noor Hayati | 9:34 pm | 7Comments |

Maka , dengan ini tiey mengisytiharkan bahawasanya Segmen Pencarian Bloglist Februari telahpun tamat .. :) Wink .. wink .. And automatically , senarai peserta kat bawah nii scra rasminya mjadi bloglist tiey .. 

Tq so much kepada peserta yang telah mengikuti segmen nii , even tak de hadiah buad korang , In Sha Allah pada masa if ada rezeki tiey akan bg hadiah or siapa2 yang baik hati nak sponser pun blh jugak , ehehe ..

Anw , kejap lagi tiey masukkan korang kat dalam bloglist tiey , k ? promise ..

1 . http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html?showComment=1360327466243#c3449658672979423465

2 . http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

3 . http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

4 . http://belognina.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

5 . http://www.nurdzafirah.my/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

6 . http://beebeesiyelowme.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

7 . http://diebadhie.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

8 .  http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

9 . http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloslist-februari.html

10 .http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

11 .  http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari-by.html

12 . http://www.aienhermionie.my/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

13 .  http://hidupbiarbest.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

14 . http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

15 . http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

16 . http://voiceswithnosound.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

17 . http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-pencarian_12.html

18 . http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

19 . http://bahasamuara.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html 

20 . http://www.nurdzafirah.my/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html 

21 . http://jiwakacau94.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari-blog.html

22 . http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmenpencarian-bloglist-februari.html


Tqvm :)


Thank you for coming : )

Salam takziah buat keluarga Nurafizah Nasip

Noor Hayati | 4:43 pm | 2Comments |

Inna lilahi wa inna ilaihi rajiun .. salam takziah kepada keluarga arwah Nurafizah Nasip yang merupakan sahabat lama in secondary school .. even not too closer dengan arwah , but she is still my friend .. sesungguhnya jodoh , ajal dan maut di tangan tuhan ..

And tiey rasa baru je last year hujung bulan tiey terserempak dengan arwah kat gerai mamak .. and tiey still remember what arwah said .. " hai tiey .. " dengan muka seposen and blurr , aku pun terus mengecam muka dia , rasa mcm tak kenal .. "aku bah , c nurafizah "arwah said.. yg mana satu nii yea , (dalam hati aku berkata) .. last2 , ting !! ya , aku kenal , dia nurafizah classmates aku when i was in form 1 , 2 n 3 .. aku mmg mudah lupa dengan org yang lama aku tak jumpa , aduii .. 

Sedar tak sedar rupanya itu la last aku jumpa dengan arwah .. arwah meninggal disebabkan ketumbuhan , and she had been suffering in 5 years , i still remember arwah tak ambik PMR disebakan operate ..

terasa sebak dan sedih dengan kepergian sahabat yang seumur dengan tiey .. sesungguhnya kita tak tau bila ajal kita and bila2 masa je nyawa kita diambil .. sesungguhya denganNya kita kembali .. Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman , amin ya rabbal al amin ..


Salam .

Thank you for coming : )

Monday, 11 February 2013

Segmen Topup CNY 2013 By Emas Putih

Noor Hayati | 5:55 pm | 3Comments |

Salam ..



Click banner to join ..


Segmen Top Up CNY 2013 by  Emas Putih dan sponser by Khairul Zamri , Mun Violettaxious , Amirah Raduan dan Aiman Aziz


Thank you for coming : )

Simple Giveaway Aisyah Humaira'

Noor Hayati | 3:46 pm | 10Comments |
Salam ..


Thank you for coming : )

Sunday, 10 February 2013

" MKM 2'nd GIVEAWAY "

Noor Hayati | 11:38 pm | 1Comments |




tag : awak , awak 

Thank you for coming : )

"Saya Blogger Peramah"

Noor Hayati | 11:20 pm | 0Comments |

Click banner utk join ;]
tag : awak

Thank you for coming : )

Contest Blog Comel

Noor Hayati | 11:13 pm | 16Comments |



Thank you for coming : )

aargghh .. bengang !! apasal dengan lappy aku nii ?

Noor Hayati | 3:40 pm | 1Comments |

Argghhh .. bengang kian melanda diri ini .. apasal laa lappy nii buang tabiat sangat ?? huh .. rasa macam nak buang je dalam tong sampah , dahla hang je kerja dia then lambat betul loading nya . f sebab byk file kat dalam laptop ni , tak jugakk .. dah aku buang mana yg tak guna .. 


Dear lappy , please la jangan buat perangai , atau aku buang je kau kat sungai .. stress gila aku .. lagi satu yang aku marah gila apasal la tak dapat copy image banner ?? huhu .. susah laa nbak join segme or ga , terpaksa save dulu .. huhu.. sabar .. sabar ..



Thank you for coming : )

"Saya Blogger Peramah!"

Noor Hayati | 2:51 pm | 0Comments |





Thank you for coming : )

Saturday, 9 February 2013

12 Peserta Lagi ! Cepat ! Automatik Jadik Bloglist Tiey

Noor Hayati | 7:32 pm | 0Comments |
hai .. korang , 12 more bloglist lagi tiey tengah cari , cepat !! automatik segmen nii akan tamat and jadi bloglist aku SEKIRANYA cukup 20 orang peserta . tunggu apa lagi ? cepat !!

Click here to join :]

tiey akan review blog korang ..

k , salam :)

Thank you for coming : )

Friday, 8 February 2013

Keputusan Peserta Segmen Pencarian Bloglist Februari

Noor Hayati | 8:54 pm | 7Comments |
Maka , dengan ini tiey mengisytiharkan bahawasanya Segmen Pencarian Bloglist Februari telahpun tamat .. :) Wink .. wink .. And automatically , senarai peserta kat bawah nii scra rasminya mjadi bloglist tiey .. 

Tq so much kepada peserta yang telah mengikuti segmen nii , even tak de hadiah buad korang , In Sha Allah pada masa if ada rezeki tiey akan bg hadiah or siapa2 yang baik hati nak sponser pun blh jugfak , ehehe ..

1 . http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html?showComment=1360327466243#c3449658672979423465

2 . http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

3 . http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

4 . http://belognina.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

5 . http://www.nurdzafirah.my/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

6 . http://beebeesiyelowme.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

7 . http://diebadhie.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

8 .  http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

9 . http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloslist-februari.html

10 .http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

11 .  http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari-by.html

12 . http://www.aienhermionie.my/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

13 .  http://hidupbiarbest.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

14 . http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

15 . http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

16 . http://voiceswithnosound.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

17 . http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-pencarian_12.html

18 . http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html

19 . http://bahasamuara.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html 

20 . http://www.nurdzafirah.my/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari.html 

21 . http://jiwakacau94.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-februari-blog.html

22 . http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmenpencarian-bloglist-februari.html


Tqvm :)



Thank you for coming : )