My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Sunday, 3 February 2013

"Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar"

Noor Hayati | 8:58 pm | 3Comments |
Hai , hai , hai !! hehe .. hari nii semangat sikit , almaklumlah pantang tgk hadiah , ahaha .. but , i'm not materialistik ! paham ?? hihi ..

Nak menang laa ..  ;]


Anyway ,my fav song is Istimewa by Indigo.. because bagi aku this song is very meaningful and ada makna di setiap bait lirik nii .. Lagipun , tiey mmg minat lagu since i was kid .. can u believe it ? time tuu ingat lagi tak iklan syampu ada lagu nii ? hehe .. sampai masa tuu tiey ngan kawan2 kenmain g buat publisiti murahan depan orang ramai buat tarian , ahahaa .. tak tau malu langsung ! 

Kat bawah nii , tiey bagi lirik dia , and for ur in4mation , lagu nii jugak merupakan lagu yang sering bermain di blog tiey , so siapa yang silentkan lappy tuu , bukak skrg , dgr lagu nii !!


Tiada puisi atau lagu
Tiada potret tiada ragu
Yang dapat ku ilham seindahmu
Nyata kau satu dalam berjuta
Wahai jelita kau istimewa
Walau ku kembara sedunia
Walau ketemu ramai wanita
Nyata kau tiada tandingannya
Seikhlas hati aku menyinta
Kau istimewa teristimewa

Chorus

Daku berikrar wahai maharanikuBina mahligai syahduHanya engkau dan akuDi situTiada mimpi atau fantasi
Tiada rasa lebih berseri
Semekar murni hatimu sayang
Siang dan malam aku terbayang
Kau istimewa buat ku tenang
Istimewa
Istimewa
Siang malam ku terbayang
Kau istimewa

Ulang Chorus

Ingin ku bawa kau ke awana
Ingin bermadu kasih asmara
Sepanjang hayatku curahkan cinta
Sebenar-benar ucapan kata
Kau istimewa oh percayalah
Ku perlu cinta dari wanita nan istimewa
Beri ku cintamu nan istimewa


 Tag : Iyraa & Akak Ainul

Enjoy my fav song ! ;]
k , salam .. 






Thank you for coming : )

3 comments:

Atiqah Ivy said...

wow..puitisnye lirik..
slmt bersegmen.. :)

sy dr segmen yg same..
jemputla jengah blog sy pulak ye..

http://atiqahivy.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

oh ye, sy dah follow awk skali ^_^

aznidamadzin said...

wow...lagu yg sgt la sweet..... istimewa kan tajuknye..?

QasehnyaRania said...

dari segmen yg sama..salam kenal nice ur favourite song ;)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

good luck :D