My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Wednesday, 6 February 2013

Siapa sini terror Add Math ??

Noor Hayati | 9:03 pm | 4Comments |

Hai .. d sebabkan mood aku boring skrg nii , so baik aku update status , ahaha .. meh la kita cerita - II , boring gila nii .. Back to the main point , siapa terror add math kat sini angkat tangan ? hihi .. sebab aku nak bagi tepukan and tabik kat korang .. seriously , aku memang teruk dalam add math , aku pun tak tau mcmana teruknya , tuhan jak yang tau perasaan ku ini .. even dah buat byk practise , tapi sama jugak .. ermm .. >.<

Thats y la aku nak korang kongsi cerita dengan aku , macamana korang terrer dlm subjek tuu .. suka , ya aku memang suka dengan subjek tu , cuma yang aku inda suka bila result aku so sad .. uhuhu ..

Honestly , aku tak pernah pass in my +math .. can u believe it ? and kat dalam kelas aku pun cuma sorang dua jak yang pass .. gila ? ya, memang gila .. lagipun budak sc stream cuma 9 orang jak . ksian kann ?? aku pun tak tau la mcmana aku tak boleh pass .. ermm .. even aku tau cara nak jawab nya ..

So , siapa yang pro kat sini bagitau la apa tips korang , hihi .. even semua tuu dah terlambat bagi seorang penggangur mcm aku nii yang hanya menunggu resut SPM kuar cuma tinggal beberapa hari jak lagi .. actually , aku memang jeles bila adik aku dapat A dlm bab function  .. aku apa ? huhu .. so sadd .. 

Anyway , aku harap sanagat1000000X , result SPM aku okayy , AMINN .. biarpun nda dapat A , nda pa .. yang penting lulus and kredit .. nanti if dah kuar reult SPM , bagitau aku tau korang punya result *busybody*hihih ..

k , salam :)

Thank you for coming : )

4 comments:

CiK Bella said...

Gurt luck !

Farah Waheda Wahid said...

all the best untuk SPM result ek dear... kakak doakan ok...

Nur Atiqah said...

classmate ika mmg terror add math. dia xpernah fail pon. kalau exam pon mesti antara A dgn Bt je. tapi alhamdulillah dia selalu tlg ika, ade gak lha pass 3,4 kali . ika xtau ape rahsia dia . btw, good luck. kite same tunggu result :)

Miss Ary ✿ said...

in shaa Allah ok =) akak minat addmath, tp bila dah kat uni, amik majoring dlm chemistry, so dh xblajar math sgt....