My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Monday, 4 February 2013

Peplum Ohh Peplum !!

Noor Hayati | 3:29 pm | 6Comments |

Peplum ? Apa tuu peplum ? binatang apakah itu ? hihi .. Nowadays , peplum memang menjadi trendy and kegilaan wanita d luar sana including me ! ahaha .. Aku dah gila , haha .. ini semua gara - II peplum .. hihi .. sorry laa , kronik dahh sakit aku nii , hehe .. honestly , aku teringin sangat nak beli & pakai peplum .. dahlah cantik , f d kenakan dgn skirt and aksesori lagi , memang cunn la !! hehe .. 1st time tgk aduiisss fall in love terus !! ahhaa ..

kat bawah nii aku kasi tengok korang baju peplum yang aku maksudkan ..



Haa .. ni dia peplum + dress .. RM185 .. Tapi , mmg cantikk gila , kikik ..
Sesuai di pakai di majlis - II kahwin or dinner :]


Yang nii pulak dress and skirt berlainan .. Harga untuk dress RM45 .. Sesuai di pakai kat any event .. cantikk kann ?? hihi ..

Aku mau , tapi nak minta dengan siapa ? banyak la cantik muka aku kena bagi free - II , tu semua mimpi di siang hari je laa minah oii , hihi .. nak beli ? aku mana ada duit nak beli kat butik segala , belum kerja and gaji dah berangan nak jadi shopaholic .. korang pun mesti suka peplum kann ? say yes dalam hati ..

Nvmd laa, f ada rezeki nanti aku kebas kat any butik , hihih ..

K,salam :]



Thank you for coming : )

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

dekat office kakak ni...peplum sana dan peplum sini... he he he...

CiK Bella said...

Samala. Suka!

Ms Fiqstie said...

@Farah Waheda Wahid hihih ..obses dah smua org dengan peplum nii :] hihi

Ms Fiqstie said...

@CiK Bella hihi .. sama la niyh , hihih

I am Me said...

wah,suke peplum jgak. cantik! :D btw, nak top up free? terjah sini!!! http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html

Ms Fiqstie said...

@I am Me cantikk kan ? ehehe :]