My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Sunday, 10 February 2013

aargghh .. bengang !! apasal dengan lappy aku nii ?

Noor Hayati | 3:40 pm | 1Comments |

Argghhh .. bengang kian melanda diri ini .. apasal laa lappy nii buang tabiat sangat ?? huh .. rasa macam nak buang je dalam tong sampah , dahla hang je kerja dia then lambat betul loading nya . f sebab byk file kat dalam laptop ni , tak jugakk .. dah aku buang mana yg tak guna .. 


Dear lappy , please la jangan buat perangai , atau aku buang je kau kat sungai .. stress gila aku .. lagi satu yang aku marah gila apasal la tak dapat copy image banner ?? huhu .. susah laa nbak join segme or ga , terpaksa save dulu .. huhu.. sabar .. sabar ..



Thank you for coming : )

1 comment:

CiK Bella said...

Sabar-sabar,
tapi, bagi bella tau lappy tu lau nak buang kat sungai.