My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Friday, 1 February 2013

Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

Noor Hayati | 5:53 pm | 6Comments |

Hai..hai..hai..hihi..
Ermm , lmanya taaak update status , maklumlah lappy nii buang tabiat sikit , belum update lagi , malas nak update , kikikki ..hehe..
Anyway , tiey ada ikut satu segmen nii .. nak ikut ? if nak ikut,just clickythe banner above yea ?


Saya sayang blog saya sebab BLOG SAYA CANTIKK !! hahaha .. *perasan* kikkiki ..another reason sebab dari blog ni la tiey boleh berkenalan , dapat ilmu pengetahuan , dapat belajar buat tutorial , dapat berkenalan , dapat tahu isu semasa biarpun tak tengok berita , hee .. and macam2 la..yang paling PENTING saya sayang blog saya sebab blog adalah BFF saya , hee .. sebab if sehari tak update rindu gila .. hee ..
If nak explain lagi mmg banyak la benefit yang  mmg terdapat dalam blog nii .. Thats all !

K , salam :) Tatata ..

Thank you for coming : )

6 comments:

Puteri Mama said...

tq dear join segmen akak...ye betul tu, akak sokong..HARUS puji blog sendiri..hehehe..tapi blog adik memang cantik... :)

Puteri Mama said...

salam...tq dear join segmen akak :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Eza Boom Boom :) said...

Hello awak! Cantik blog. Eza berblogwalking nih.. Jemputlah pergi blog Eza..

http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Meh kenal-kenal ye :)
Follower ke-119 :)

Eza Boom Boom :) said...

Hello awak! Cantik blog. Eza berblogwalking nih.. Jemputlah pergi blog Eza..

http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Meh kenal-kenal ye :)

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu yer..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html