My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 12 February 2013

I'm sorry kepada peserta yang tak dapat masuk dalam bloglist

Noor Hayati | 10:22 pm | 4Comments |

Firstly , i do really sorry kpd peserta yang tak dapat masuk dalam bloglist tiey , tak tau knapa URL blog korang tak dapat detect , i dont know why .. but , esk tieu cuba try lagi ye ..memndangkan tiey sangat-II penat skrg , so tomorrow i'll update again k .. 

And kepada peserta yang masi belum ada dalam bloglist tiey , blh bagitau tiey yee .. sebab tiey pun dah mamai-II skrg , ngantuk tahap gaban ..

And yang dah masuk dlm bloglist tiey tuu , tiey nak ucapkan congratz for ur support k .. i do really appreciate it ..

Anyway , tiey nak tido dulu .. Gud Nite ..

Salam .. :)

Thank you for coming : )

4 comments:

ejulz said...

memang kdg2 ada link yg xleh detect kat bloglist.. xtau la nape..

Farah Waheda Wahid said...

sleep tite, rest well and sweet dreams dear... ^_^

Ms Fiqstie said...

@ejulz


ya .. dont know y .. feel guilty pulak dengan peserta yg tak dapat masuk bloglist tiey ..

Ms Fiqstie said...

@Farah Waheda Wahid

tq akak for taking care of me .. :]