My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 26 September 2013

Nak Balik UMS !!

Noor Hayati | 10:20 am | 2Comments |

Bila hati sudah dilanda keboringan tahap gaban , begini la jadinya . BORING !! Arggh . Cuti SEM mcm tak cuti . Bosan . Tak ada kerja nak dibuat . Nak jalan-jalan tak boleh . Hurmm .

Haritu bukan main lagi masa nak balik kampung , happy sakan . Planning nak main badminton la, jalan-jalan la . Tapi sekarang nii , planning habis hancur berkecai . Huh . Pas nih dah tak dapat balik kampung dah sebab dah tak da cuti dah pas nih . Byk aktiviti & program d'adakan . 

Tolongla . Bosan . I need something to release my tension . Baru je habis final exam pas tuh balik kampung pun berkurung ja kat rumah . Apa la ertinya sebuah cuti if tiada apa-apa nak dibuat . Such a bored holiday . 

Aish . Marah-marah la pulak aku nih . Bukanya marah , cuma sedih + kecewa sebab cuti ku tidak diisi dengan aktiviti yg menyeronokkan . Sabarla wahai hati . Pasti ada hikmah atas semua nih . huk . huk . huk .

-.-

Thank you for coming : )

Monday, 23 September 2013

Takut..

Noor Hayati | 9:07 pm | 0Comments |

Fuh..fuh.. Dah b'habuk dah pun belog Tiey nih . Bz la katakan ? (ngada) keke . Actually i'm so afraid la . For what ? 2 week after dis , result for sem 1 nak kuar . Aishh . Hopefully everything will be fine . Takut tak dapat continue on sem 2 . And takut nak repeat exam lg . Ai , ckup2 la haritu dah exam . Nak mampus doh jawab .

Anyway korang apa khabar ? Rindu nya nak ikot contest and GA , tp malangnya tak de masa nak blogging . Dahla kat asrama tak da wifi , pas tuh mana dengan tutorial,assignment and amali . Bila ada masa nak blgging sayang ?

So,for thse yg ada put their comment kat belog tiey , a big apologize to u all . Bukan tak nak balas , tapi langsung tak da masa nak belogging . Tunngu la nanti habis sem 3 , pas tu tiey ikot GA and contest krunk ya ? Chill babe . KEKE ..

K la , doakan yg terbaik utk tiey for da result ya . Sayang korangg . Mmuahh . : )

Salam..

Thank you for coming : )