My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Sunday, 30 December 2012

~ Reunion 2012~

Noor Hayati | 4:28 pm | 1Comments |
Assalammualaikum ..

Hye u olls ! Today , i'm gonna share with u my Reunion event 2012 ! First of all , kite orang buad event nie for jumpa kengkawan kite , Batch 2010 ! Memang rindu tahap gaban la kat dorang nie .. 

Yelah , after PMR , dorang pun ramai yg pindah sch vokasional la , asrama la n whatever laa .. But , aku juga yang masi menetap kat sekolah lama dengan kawan2 lain  , itu pun seciput je .. 

Ok la , cakap punya cakap .. Berbuih je mulut .. Nak tgk telatah kawan2 aku ? Nak jugak ?
Ok laa ..


Let me introduce my friends with u ..
Left : Farra , Me , Ita , Syura n Iqa !
This is my classmate ! 



Aik ? Anak sape pulak nie ? HEHE .. Perap ayam pown kau nak  berposing ker ? Alamak ! 
Kenapa ? Tak boleh ker ??
Heheh .. 



Haa .. Nie laa BBQ kite orang ! Sosej and Chicken Wings .. Nyum .. Nyum ...



This is my girlfriends n my boyfriends .. 
Tengok beautiful scent from beach in evening .. Saya suka ..Saya suka ..(MEI MEI )



Chak ! Heheh .. OK laa , sampai kat sini je lah my entry yang dapat tiey share ngan korang .. Amboi tiey , sempat lagi kau ambik gambar kat tayar tu ye .. Entah tayar sapo lah tu yang kau duduk kat sana tu .. Kelas kau ya !! Haha .. Ada ku kisah ? Hehe ..
Ok , see u soon .. Muahaha .. =)















Thank you for coming : )