My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Wednesday, 27 November 2013

Keputusan Temu Duga Separa Perubatan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam dah keluar !!

Noor Hayati | 11:54 pm | 0Comments |
Assalammualaikum . 


Hai u olls ! Dah check result SPA ? click here to check . Tiey dah check dah pun tadi and result nya . Anda dimaklumkan sebagai calon simpanan untuk Jurupulih Perubatan Cara Kerja . Mean ? Masa temuduga hari tu , penemuduga ada jugak cakap dgn Tiey dia ckp , 'buat masa nie tak de pengambilan . So , automatically tiey jd calon simpanan dorang and anytime boleh kena panggil . Tapi , several pepel says sometimes dia ambl masa yg agak lama . Maybe setahun , dua , tapi dalam tempoh 5 tahun jugak la . Tak ke berkarat menunggu tu oi ? HAHA . 

Tapi rasa pelik bin ajaib jugak la sebab kawan aku dpt jugak Jurupulih Cara Kerja nih . Persoalannya , mcmana pulak penemuduga tu cakap tiada ambilan untuk tahun nih ? Tiey pun tak tau la . Tapi ada jugak kawan Tiey yg senasib dengan tiey . Tapi , rasanya semua tu depend dengan rezeki masing-masing jugak kan ? Tiey tak la ambil kisah sgt . If dapat , dapat la . Kalau tak dapat pun  , tak pe la . Rezeki seseorang itu kan sudah ditentukan oleh Allah s.w.t . Kita tak de hak nak lawan ketentuanNya . Anyway , congrats ya for those yg berjaya tu . :]



Thank you for coming : )

Wednesday, 20 November 2013

It's December Giveaway

Noor Hayati | 5:40 pm | 2Comments |
Assalammualaikum..



* click banner untuk join*

Thank you for coming : )