My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Sunday, 4 August 2013

Lamanya tak update ststus semenjak diriku menjadi pelajar !!

Noor Hayati | 9:39 pm | 5Comments |

hai u olls ! omaigad . lamanya tak update status smpai aku pun dah lupa dah cmana nak post status . aishh . rindu tahap gaban terhadapmu semakin menuak2 wahai belog kesayangan kuh . haha . 

since jd student asasi d UMS ne , langsung tak bukak belog lagi , dah b'fungi & b'kulat2 dah blog aku ne . ciann nya . sory ya wahai blog . sabar la ya . setahun je pun . pas ne aku kan belek kau hari2 smpai kau sengal tengok muka aku and penat sebab keyboard kau ne kena hit2 dengan aku . hehe . 

oyaa , for bloggers , i'm so sorry ya kalau tak t'balas comment korang or ur footstep kat cbox . a big aplogize from me . kekadang rndu nak join GA tp tak da masa . huhu . kehidupan asasi is not relax as u know . its so challenging for me .  dlm sehari , tdo cuma 1-2 jam je sebab siapkan tuto , assignment n amali yg b'lambbak . belum masuk lagi study utk test . alamatnya , tak tidur lgsung . tgk la , jerawat pun dah menguasai diri ini .

Sebelum terlambat , saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin . Jika ada silap salah , harap d maafkan ya . sayang korangg !! muahahhh .. hehe ..





Muka2 org hepi giler after midterm & sabar nak balik kampungg. balik kampung .. ohhh .. ohh .. balik kampung .. hati girang..hehe ..

Salam :]



Thank you for coming : )