My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Sunday, 4 August 2013

Lamanya tak update ststus semenjak diriku menjadi pelajar !!

Noor Hayati | 9:39 pm | 5Comments |

hai u olls ! omaigad . lamanya tak update status smpai aku pun dah lupa dah cmana nak post status . aishh . rindu tahap gaban terhadapmu semakin menuak2 wahai belog kesayangan kuh . haha . 

since jd student asasi d UMS ne , langsung tak bukak belog lagi , dah b'fungi & b'kulat2 dah blog aku ne . ciann nya . sory ya wahai blog . sabar la ya . setahun je pun . pas ne aku kan belek kau hari2 smpai kau sengal tengok muka aku and penat sebab keyboard kau ne kena hit2 dengan aku . hehe . 

oyaa , for bloggers , i'm so sorry ya kalau tak t'balas comment korang or ur footstep kat cbox . a big aplogize from me . kekadang rndu nak join GA tp tak da masa . huhu . kehidupan asasi is not relax as u know . its so challenging for me .  dlm sehari , tdo cuma 1-2 jam je sebab siapkan tuto , assignment n amali yg b'lambbak . belum masuk lagi study utk test . alamatnya , tak tidur lgsung . tgk la , jerawat pun dah menguasai diri ini .

Sebelum terlambat , saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin . Jika ada silap salah , harap d maafkan ya . sayang korangg !! muahahhh .. hehe ..





Muka2 org hepi giler after midterm & sabar nak balik kampungg. balik kampung .. ohhh .. ohh .. balik kampung .. hati girang..hehe ..

Salam :]



Thank you for coming : )

5 comments:

Nur Aqilah said...

selamat kembali berblogging. :)

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Hi dear! Nak duit raya free?http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

Norzi Beautilicious House said...

SELAMAT HARI RAYA maaf zahir dan batin dari kak Norzi @ NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Salam ceria dari kak norzi

Ain Dzaya said...

wah dah bergelar student usm sekarang ye. belajar rajin rajin tau!

krole said...

bah...kalo blk bopot saun2...mna tau ble jmpa...kra mini gathering blogger bopot katakan huhu~