My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Friday, 29 March 2013

Mini Giveaway #2 by Iezwa Razk

Noor Hayati | 10:38 am | 1Comments |


click banner for join ..

#sorry , takde acc twitter ..

Thank you for coming : )

"Pencarian Bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip"

Noor Hayati | 10:17 am | 1Comments |



Click banner for join :]

Thank you for coming : )

Siapa Nak Bersedekah Hari Ini ? Jom kita click-click sana-sini !

Noor Hayati | 10:08 am | 1Comments |

Hai . Nak buad sedekah tak ary jumaat nii ? Tapi , mesti ikhlas tau,hehe .. Sedekah yang tiey maksudkan tuu adalah kita main click-click iklan , nak takk ? Korang click iklan tiey,i'll click ur iklan back . Nak ? 

If nak , letak je komen kat bawah nii yea ? Senang tiey nak jenjalan kat blog korang smbil wat amal,hee .. 

Thats all , salam ..

Thank you for coming : )

Thursday, 28 March 2013

1st Giveaway by LINA'S JOURNEY

Noor Hayati | 8:13 am | 2Comments |
 

hai semua harini aku rasmikan 1st giveaway from LINA'S JOURNEY
hadiah menarik akan diberikan. 5 pemenang dicari
klik banner untuk join


 

senarai hadiah:
2 helai A dan 2 helai B
1 hadiah misteri

giveaway berlangsung dari 26/3/2013-16/4/2013

syarat:
  • Blogger Malaysia
  • follow blog LINA'S JOURNEY dan like fanpage BLOG LINA'S JOURNEY
  • buat entry bertajuk "1st Giveaway by LINA'S JOURNEY" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • tinggalkan link entry anda di kotak komen

apa yang penting!
  •  pemilihan pemenang berdasarkan TOP REFERRAL
  • giveaway ini akan terbatal jika peserta tidak melebihi 50 peserta
  • peserta yang tidak ikut syarat senang diatas, serta merta n automatik BATAL!!

Thank you for coming : )

BLOGLIST REVIEW AND GIVEAWAY BY LIEYANA AHMAD

Noor Hayati | 7:39 am | 0Comments |


wah .. wah .. wah .. hehe..pantang tengok baju cantik2 nii..hehe..itu la diriku..but,i'm not materialistik ok ? tiey suka sgt dengan baju tuu ! nak kaler biru blh tak? HAHA .. ngada2 pulak aku nii .. hehe ..

Harap2 ada rezeki pulak lepas nii .. AMINN ..

SALAM :]


Thank you for coming : )

Tazkirah Pagi

Noor Hayati | 7:23 am | 1Comments |


BERSABARLAH DENGAN SETIAP DUGAAN YANG MENIMPA, JANGAN PERNAH BERPUTUS ASA DENGAN RAHMATNYA. ANDAI KITA TIDAK DISAYANGI, KITA TIDAK AKAN DIUJI

adakah kamu menyangka bahawa kamu akan masuk syurga padahal belum sampai kepada kamu (ujian dan cubaan) seperti ditimpa kepapaan,(kemusnahan harta benda) dan kesengsaraan (penyakit) serta digoncangkan (dikejutkan dengan pelbagai bala), sehingga berkata rasul dan orang-orang beriman yang ada bersamanya 'bilakah datangnya pertolongan Allah? ketahuilah bahawa pertolongan Allah itu dekat( asalkan kamu bersabar dan berpegang teguh kepada ajarannya
(surah Al-Baqarah:214)

Thank you for coming : )

"Pencarian Bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip"

Noor Hayati | 7:19 am | 4Comments |


click baner yang comey tu utk nak join ye ..


Thank you for coming : )

"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"

Noor Hayati | 6:50 am | 4Comments |

Sebeb tiey nak join dalam bloglist FIZGRAPHIC sebab blog dia ohsem !! Banyak doodle yang comey2 belaka .. HEHE .. Even  blog tiey tak se'OHSEM' dia , tapi ada hati nak join bloglist FIZCRAPHIC ..kikikik.. berapa kali tiey update blog dalam sehari ? adalah smpai dua or tiga kali cengitu,hehe ..

But , if ada apa2 hal faham2 je la ye .. tak de masa nak update blog..sementara tnggu kemasukan IPTA ,IN SHA ALLAH selalu update k ? thats all kot .. but tiey akan owez update blog tiey .. dont worry ..

Thats all ..

SALAM :]

Thank you for coming : )

Sunday, 24 March 2013

Mini Giveaway Aisyah Humaira'

Noor Hayati | 6:21 pm | 0Comments |


click banner for join ..

Thank you for coming : )

Saturday, 23 March 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"

Noor Hayati | 6:14 pm | 12Comments |





tag : bk,sbemasputih


Thank you for coming : )

Friday, 22 March 2013

Ya Allah beri aku kekuatan

Noor Hayati | 6:14 pm | 1Comments |

Mungkin ini memang jalan takdir ku..mengagungi tanpa dicintai..tak mengapa bgku asal kau pun bahagia dlm hidupku..
Dan mungkin smpai sini sahaja jodoh ku dgn si dia..antara kami sudah tiada apa2 lagi..betapa sakitnya hati ini bila dicurangi d depan mata sendiri..Ya Allah..berikan aku kekuatan untuk menghaapi hidup ini..sungguh aku tidak mampu Ya Allah..beri aku kekuatan..

setelah sekian lama dan 5 tahun bersama ini la hari terakhir aku bersamanya..smuanya seperti sebauh mimpi..apa salahku sehingga dia memperlakukan aku seperti ini ya Allah..sungguh..hanya tuhan saja yang tahu betapa sakitnya hati ini..
Tiada lagi cinta dalam hidupku..biarlah ianya menjadi cinta pertama dan terakhir dalam hidupku..sungguh perit rasanya pabila cinta pertama hancur dan musnah..aku tak tahan untuk menghadapi smua ini..alhamdulilah..berkat nasihat dari sahabat ku yang amat ku sygi,memberikan aku sokongan dan dorongan untuk aku terus tabah dan tidak hanyut dan leka dalam percintaan..sungguh sakit rasanya..

Cinta xkan pernah ada lagi dalam hidupku..mungkin inilah masanya utk ku kembali kepada Allah..dan inilah hikmah perpisahan ini.agar ku tidak terus dibuai dengan alam percintaan ..andai inilah hikmahnya,aku bersyukur kerana masih mampu bertahan dan tidak melupakan cinta yang abadi untuk selamanya..

Biarpun pahit,namun harus ku telan jua ..inilah sebuah kehidupan..seringkali jua aku terdengar cinta pertama mematangkan sesorang untuk cinta kedua kalinya..tak pasti la..

Apapun,aku mesti bangun dan tabah menghadapi semua ini..semua yang baik datangnya dari ALLAH dan buruk itu datangnya dari diriku sendiri..hidup harus dijalani..putus cinta bukan bereti putus perjuangan dan hidup ini masih panjang dan harus diteruskan..kata orang ' tak perlu la mencari cinta..cinta itu pasti akan datang dengan sendirinya dan sudah tercatat di Lah Mahfuz " dan itu la terbaik :]

Sesungguhnya hidup dan matiku hanya untuk Allah .. Semoga selepas ini aku kan terus menjadi lebih kuat dan tabah untuk menghadapi apa jua ujian yang bakal berlaku..Amin ya Rabb ..

Salam..

Thank you for coming : )

Monday, 18 March 2013

Giveaway by Glamoure Closet

Noor Hayati | 11:50 pm | 3Comments |



click banner for join :]

done follow + like ..


Thank you for coming : )

Sunday, 17 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Noor Hayati | 4:03 pm | 8Comments |



click banner for join ..

done follow blog and like .. 

hadiah yang tiey pilih adalah peplum n dress .. hopefully , ada rezeki .. aminn ;]


Thank you for coming : )

Giveaway Blog Dear by Xila

Noor Hayati | 3:54 pm | 2Comments |


click banner for join .

harap2 ada rezeki , aminn .. :]


Thank you for coming : )

Monday, 11 March 2013

5th Anniversary Mini GA

Noor Hayati | 7:16 pm | 3Comments |


click banner for join ..
tiey suka sgt tarikh pengumuman tuu sebab 3 / 4 tuu befday tiey laa .. hihi ..
harap2 ada rezeki lagi lpas nii ..aminn :]

salam ..


Thank you for coming : )

Lamanya tak update status !

Noor Hayati | 4:26 pm | 0Comments |

hai ! aduyy .. rindunya kat awak , awak , awak n awak ! hee .. tiey  apasal lama tak update status , rindu la kat tiey .. what ? ada ker org rindu tiey ? tmpar muka laju2 , hee .. perasantan betul ! kikiki .. actually  tiey betul2 busy la syg .. tiey part time kerja kat Pisang Goreng Awang Wei .. Seminggu je kerja , terus stop ! penat ~~

Imagine la , dlm sehari i hv to gulung kulit popiah sebanyak 300 keping .. double what ? yea .. mmg pnat sgt2 .. plg rumah terus baring n release my backbones .. now , syukurla tak keja lagi .. hiii .. pnat tau tak .. mengalahkan budak sekolah !

Yesterday pulak , ada majlis kat rumah .. mmg busy gila la aku nii .. to all followers , i'm so sorry yea .. nti tiey follow u back..for this time , i have enough rest .. 

korang nak tau tak , buka2 je lappy , terkejut sakan aku bila tgk aku menag korean dress from pupel liyana shop , yeaaahh .. rezeki , alhamdulilah .. thats all for today .. 

salam :]

Thank you for coming : )