My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Monday, 23 September 2013

Takut..

Noor Hayati | 9:07 pm | 0Comments |

Fuh..fuh.. Dah b'habuk dah pun belog Tiey nih . Bz la katakan ? (ngada) keke . Actually i'm so afraid la . For what ? 2 week after dis , result for sem 1 nak kuar . Aishh . Hopefully everything will be fine . Takut tak dapat continue on sem 2 . And takut nak repeat exam lg . Ai , ckup2 la haritu dah exam . Nak mampus doh jawab .

Anyway korang apa khabar ? Rindu nya nak ikot contest and GA , tp malangnya tak de masa nak blogging . Dahla kat asrama tak da wifi , pas tuh mana dengan tutorial,assignment and amali . Bila ada masa nak blgging sayang ?

So,for thse yg ada put their comment kat belog tiey , a big apologize to u all . Bukan tak nak balas , tapi langsung tak da masa nak belogging . Tunngu la nanti habis sem 3 , pas tu tiey ikot GA and contest krunk ya ? Chill babe . KEKE ..

K la , doakan yg terbaik utk tiey for da result ya . Sayang korangg . Mmuahh . : )

Salam..

Thank you for coming : )

No comments: