My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 26 September 2013

Nak Balik UMS !!

Noor Hayati | 10:20 am | 2Comments |

Bila hati sudah dilanda keboringan tahap gaban , begini la jadinya . BORING !! Arggh . Cuti SEM mcm tak cuti . Bosan . Tak ada kerja nak dibuat . Nak jalan-jalan tak boleh . Hurmm .

Haritu bukan main lagi masa nak balik kampung , happy sakan . Planning nak main badminton la, jalan-jalan la . Tapi sekarang nii , planning habis hancur berkecai . Huh . Pas nih dah tak dapat balik kampung dah sebab dah tak da cuti dah pas nih . Byk aktiviti & program d'adakan . 

Tolongla . Bosan . I need something to release my tension . Baru je habis final exam pas tuh balik kampung pun berkurung ja kat rumah . Apa la ertinya sebuah cuti if tiada apa-apa nak dibuat . Such a bored holiday . 

Aish . Marah-marah la pulak aku nih . Bukanya marah , cuma sedih + kecewa sebab cuti ku tidak diisi dengan aktiviti yg menyeronokkan . Sabarla wahai hati . Pasti ada hikmah atas semua nih . huk . huk . huk .

-.-

Thank you for coming : )

2 comments:

Sally Samsaiman said...

buat la something yg best :)

Farah Waheda Wahid said...

blogwalking, blogging dan layan movie...ok jugak tu...