My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 19 February 2013

Effect of believe product cepat kurus !

Noor Hayati | 4:14 pm | 2Comments |

Uwaa .. actually , im so worry cause pepel keep talking yg tiey nie makin membuntal ?? apasal ? arggghh .. stress gilak ! i dont know y la knapa aku membuntal nie , blh jgn tanya takk ?? ! huhu .. i dont know whats wrong with me .. asal tgh malam mesti bukak periuk , lapar gila .. sdgkan aku dah makan awal pun before maghrib and sometimes jam 9 mcm tuu , tapi apasal tgh malam mesti aku lapar balik .. n f tak bawak makan pulak , gastrik datang attack .. huh

HERAN BIN BINGUNG ! Huhu .. before nii , tiey mmg ada mencuba produk ( whatever ) bukan nama sebenar , takut nanti korang yang tgh gunnakan produk nii jadi berhenti and tak jadik beli pulak . Cause produk nii memang semakin hangat d pasaran and price dia RM500 1 set . Smua nii pun sebab au jugak degil sgt and too much curiously perubahan using the product . jeles tgk orang makin kurus dengan mendadak by using the product .. tak tau pulak ada side effect . hmm .. smpai2 , cikgu aku pun keep talking yang aku makin membuntal ? oo , maigad ! luckily , im not school anymore ..

So , please .. nak sangat minta pertolongan kat korang , ways to solving my prob , pless .. mybe kurang exercise kot ? noo .. tiey mmg ada exercise and jogging , on evening pulak gardening with my mom .. now , baru aku tau dont too believe any prodyct anymore , especially nak cepat kurus !! i do really regret with what i've done ..

Now , berat aku 58 from 52 .. can u belive it ? Ya Allah .. Semoga lepas nii , au dpt kembalikan semula berat ideal aku . amin .

Thank you for coming : )

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

one of the best way is puasa... hu hu hu...makan sahur macam biasa dan berbuka macam biasa... it's effective and kakak selalu buat...

kurangkan makanan bergoreng dan berlemak...ecehh...cakap jer kan? tuan yang cakap ni pun menembun...

CiK Bella said...

Bagus gak tu puasa. Kwn bella take herba life shake tapi agak mahal la. Huhu, bella pun prnh try tp bella x suka rasa mnuman tu