My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 5 February 2013

New baby !!

Noor Hayati | 5:35 pm | 1Comments |

Baby baru ? Boys or girls ? 
HIHIHI .. 
Jawapannya dua - II tidak . So ? Chill yea :)
Actually , new baby yang aku maksudkan tuu adalah gigi baru ku yang akan lahir tapi entah bila , ahaha .. Mula - II tuu aku rasa mcm ada  je tersangkut kat gigi , tapi rupa - II nak tumbuh gigi baru pulak , thats why la mcm terasa ada sesuatu yang menyangkut , gigi aku bengkak la pulak nak tumbuh gigi baru , kikikik ..

Cepat la kau tumbuh wahai gigi , tak sabar nak tunggu , hihi .. :)

K , Salam ..

Thank you for coming : )

1 comment:

CiK Bella said...

Bella dah takda gigi susu >< dah tua