My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 28 May 2013

Earning Nuffnang Naik Even Sikit Je . Sini Ada Tip-tisnya ..

Noor Hayati | 2:37 pm | 1Comments |

Hai ! Di sebabkn before dis tiey lgsung tak tahu pasal Nuffnang ne even sdh bernaung under Nuffnang setelah sekian lama tapi lgsg tak pndai naik earning . Nanes =.=

Tapi setelah tiey terjah2 blogger otai2 nii , bru tiey tahu mcmana nak tingkatkan earning . Even sikit yg pnting naik kan ? Alaa .. Mcm dlm peribahasa tuu , " Sikir-sikit lama-lama jadi bukit" So , y not we start from the beginning kan ?

Yg penting kita kena la rajin update blog , click Nuffnang blogger lain . Jujur tau ?? Pas tu korang suh la blogger tu click Nuffnang korang pulak . Fair kan ? ,and yg paling penting pndai2 la korang usha Nuffnang ne then backlink kan enrty korang ke Nuffnang . Mudah kan ? Yang penting , kena rajin je laa .. Thats the keyword . :]

Tiey pun blh d katakan maci mentah lg dalam Nuffnang ne . Belum ada apa2 experience sgt . Ngekk !!

Tapi happy ada :] Sebab earning dah naik . Laa .. Tak byak pun .. Tapi aku gembira . HAHA :] Haa . Dah baca tu rajin2 kan la click Nuffnang tiey pulak ye . Bukan selalu buad amal jariah .  HEHE .. Leave ur footstep d Cbox if nak suh click back . Okay yang ? HEHE :]

Salam ..



Thank you for coming : )

1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

marilah kita sama2 click meng-click yer... *_^