My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Monday, 12 May 2014

Penilaian Penempatan Iklan from En. Nuffnang

Noor Hayati | 9:14 pm | 1Comments |

Salam.

Baru-baru nih check kat email then nampak email from En. Nuffnang kitew. Then, dia cakap macam nih.
"Penempatan unit iklan yang ada pada blog anda telahpun dinilai sebagai "Tidak Memuaskan" oleh sistem kita.
Keputusan penilaian unit iklan yang ada pada blog anda adalah seperti yang berikut:
- Lokasi large rectangle(LR) telah dinilai sebagai "Tidak Memuaskan".


Alamak. Apa yang dia nak nih? Tak faham. Please anyone boleh tolong tiey tak macamana nak settlekan benda nih. Dah cuba rujuk kat (http://as-abovethefold.appspot.com/)

dan hasilnya macam nih.


maksudnya macamana pulak ni? teiy betul-betul tak faham. Anyone yang tahu settle benda nih sudi-sudi lah share ya.. Thanks..



Thank you for coming : )

1 comment:

aisyah ambris said...

ouuww.. saya tak reti sangat jugak, tp yg saya taw.. iklan nuff ni kita kena bubuh kat tmpat yg mereka dah tetap kan..spt kat header.. sidebar.. dan yg besar tuh...