My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Friday, 9 May 2014

Bunuh Diri Terjun Dari Tingkat 6 Centre Point | 09 Mei 2014

Noor Hayati | 10:31 am | 4Comments |

Salam.



Berita terkini..... Kejadian bunuh diri berlaku pada pukul 12.30 pagi ini ...  Mangsa seorang wanita yg berasal dari Bongawan dikatakan  terjun dari tingkat 6 di Centre point. Motif kejadian belum ketahui lagi.





Saya Sendiri sebenarnya tak pasti tentang kejadian ini tetapi sudah ramai yang kongsikan tentang hal ini. Bila saya zoom melalui 'photoshop' memang ada kesan luka di tangan mangsa tersebut. Gambar di atas saya sudah edit sikit kasih terang. Kongsikan manatau ada sanak saudara yang mengenali mangsa ini.

Sumber : Klik Sini

Kemaskini pada 09 Mei 2014, Jam 3.50 Pagi


Seperti di awal posting  saya tadi perkara ini belum dapat kesahihannya sehingga salah seorang ahli keluarga mangsa membuat maklum balas di Fan Page 1SABAH (Lihat gambar di atas). 

Semoga kita sama-sama boleh mengambil langkah untuk saling mengingati di antara satu sama lain supaya tidak membuat komen yang kurang bijak atas kejadian ini untuk menghormati keluarga mangsa. 
 
Sumber : djkupang

Thank you for coming : )

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

salam jumaat...adoilah apa pun masalah janganlah sampai bunuh diri... hu hu hu... salam takziah...

ZUKI DIN said...

mesti ada sebab dia bunuh diri. tp kenapa sampai begitu bodoh tindakan yg diambilnya? sabar je la.

Noor Hayati said...

@Farah Waheda Wahid tak tahu lah kak. sy pun t'kejut jugak bla dpt tau bnda nih..

Noor Hayati said...

@ZUKI DIN mungkin jgak lah. sebab skrg masih dalam penyiasatan sebab kenapa dia bunuh diri.