My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 24 April 2014

Setahun Bersama Dnars Skincare !

Noor Hayati | 10:35 pm | 1Comments |

Salam.

Hai uolls! hihi. i just want to share my lovely Dnars Skincare! tak sangka dah setahun rupanya jadi big fan Dnars Skincare. dulu masa mula-mula sebelum using Dnars Skincare nih memang tak yakin dengan mana-mana produk. Bila dah guna dalam masa seminggu dua, memang betul lah ada perubahan! unexpectable! memang thorbaikk dari ladang! haha.

first tiey pakai dnars pun disebabkan kejelesan tengok testimoni kat fb. rasa macam aik,betul ke nih muka jadi flawless segala. bila dah cuba, baru tahu keberkesanannya!

Photo

Tadaa! Tengok hasilnyaa. Gambar sebelum nampak tak muka macam kusam semacam, ada bekas jerawat sana sini. gmbar after tu almost 2 month tiey guna dnars. sampai kawan-kawan kat uni tanya 'tiey,kau guna produk apa ek? nak beli.
sampai jadi promoter kat uni. haha. laku juga jualan aku. tapi memang berkesan. banyak jugak nak beli. lepas dapat elaun duit,terus order tempat tiey. hihi. kalau korang nak tahu lebih detail, bolehlah check kat google aik. panjang lebar kalau tiey explain. hihi.

Ini adalah gambar set dnars skincare.



p/s : percayalah. memang nyata jelita dalam masa seminggu *ayat promo*  tak boleh blah. haha

salam.




Thank you for coming : )

1 comment:

Norhasniza Khalid said...

hihih, mama juga pengguna Dnars dear, ternyata memang awesome.. dan mama suka kulit mama yang baru, ..