My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Monday, 28 April 2014

Adam & Fiza Sah Bercerai

Noor Hayati | 2:12 pm | 0Comments |
 salam.

Shah Alam : Spekulasi mengenai krisis rumahtangga Adam AF2 dan isterinya pelakon Fiza Elite akhirnya terjawab apabila mereka sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah di sini.
Adam atau nama sebenarnya Mohd Aizam Mat Saman, 31, melafazkan talak satu itu di hadapan Hakim Syarie Mohd Nazri Basrawi jam 1.05 tengah hari. 

Fiza atau nama sebenarnya, Siti Zaidatul Fiza Abd Halim, 33, sebelum itu mengemukakan permohonon lisan untuk mengadakan prosiding tanpa kehadiran wartawan atas alasan dia adalah seorang artis dan tidak mahu masalah rumah tangga mereka diketahui umum. 

Mahkamah kemudian membenarkan permohonan lisan Fiza dan memerintahkan semua wartawan yang berada di dalam mahkamah untuk keluar.


Foto
Bekas penyanyi kumpulan Elite yang berjubah hitam itu hadir ke mahkamah bersama Adam serta ditemani beberapa rakan artis, termasuk rakan baik Fiza, Azza Elite.
Bagi tiey, tak perlu lah buat sepekulasi negatif dengan Fiza dan Adam. Mungkin ini adalah jalan penyelesaian buat mereka. Doakan sahaja yang  baik-baik untuk mereka .

Thank you for coming : )

No comments: