My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 8 April 2014

Bila Bisnes Mulai Berkecimpung Dalam Diri

Noor Hayati | 2:36 pm | 0Comments |

Bisnes? Ya, i like bussiness. But it just job side laa. Hihi. Bila dah tak de kerja  nak buad kat rumah so buat job side sambil dapat income . Ehee~ Goyang kaki kat rumah je dah dapat income. Tak kisah la nak jual apa pun, nasi lemak ke,nasi ayam.. WSE, yang penting ikhlas and niat untuk kebaikan kan? Better than nothing to do. Sambil-sambil menunggu jugak kalau-kalau ada rezeki futher study lepas ne. In sha Allah kalau ada rezeki. 

Apapun rezeki yang diberikan,aku tetap terima kerana rezeki masing-masing sudah ditetapkan Allah, cuma depend dengan diri kita saja either mau berusaha,tidak menyerah kalah atau undur diri dan tak nak berusaha. Aallah takkan membiarkan hambaNya berusaha tanpa ada balasan yang baik kan?

Ohyaa, kalau ada nak cari ajen and dropship boleh la contact me. Hihi. Boleh je pun xD

Thank you for coming : )

No comments: