My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 4 April 2013

To All Batch'95 " Ke Mana Arah Tuju Kita Selepas Ini " ?

Noor Hayati | 1:36 pm | 2Comments |




Holla ! :]
Pasti sekarang nii korang tengah asyik berfikir ke mana arah tuju aku selepas ni aik ? Nak masuk matriks ke , U ke or kolej ? Tapi layak aku dengan sijil aku yang tak seberapa "POWER" nii ? Adohaiii ..

If korang fikir macam tuu maknanya kita serupa ! ahaks ..Yess . Kalau boleh semua kita nak apply kan ? Korang dah apply apa ? U mana ? Korang tak apply maktab ke ? ke SPA ? Ke Politeknik ? Haa .. Macam-macam betul soalan aku ni kan , hee .. Sekarang niiaku otak aku ligat berputar dan berfikir . Bukan fikir nak masuk apa , fikir samada aku LAYAK or not . Hurrmm . Maybe result aku tak la gempak mcm korang tapi alhamdulilah lulus semua :]

Anyway , i'm just keep waiting . waiting . waiting . Tiba-tiba .. Kringgg ! Kringg ! My Hp is ringing . " Tahniah ! Dengan sukacitanya permohonan anda telah diterima dan layak untuk melanjutkan pelajaran di U ... ! " Lebih kurang cengini la ayat dia , ahaks ! Alhamdulilahh . Berangan japp . Mana la tau kot-kot my dream becomes true , AMINN ~

Apapun , wish u dream becomes true too . Aminn . Doakan saya jugak and saya pun doakan untuk korang jugak ya . Semoga apa yang kita impikan akan tercapai , Aminn ~

Salam :]



Thank you for coming : )

2 comments:

Haruno Hana 하나 said...

doa yg terbaik :) once dah dapat semua, buat list pros n cons.. jgn lupa juga utk survey lebih lanjut pasal cara belajar, peluang kerja n bincang ngan family

misz sheyla said...

apply je semua..tengok mane yg dapat...mcm akak dulu akak choose politeknik.. bukan lah pilih sangat sebenarnya..tapi memang dapat poli aje...hahhaa.. kalau amek course setiausaha.. every sem SPA akan dtg interview budak2 poli...dan kdg2 ade jugak 2 3 company dtg poli buat interview n kdg2 terus tawarkan kerja pada budak2 yang buat latihan industri dengan diorang