My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Monday, 29 April 2013

Apasal la dengan Encik Nuffnang aku ni =.=

Noor Hayati | 6:18 pm | 1Comments |

Uwarghh .. Stress gilak aku dengan Nuffnang ni . Nak tau apasal ? Hee . Before ni , aku ada register Komli . Jd maksud nya kat sini aku telah buat skandal la nii . HAHA . Bukan sebab ak nak banyak harta ke apa , cuma aku betul2 heran apasal Incek Nuffnang aku nii tak pndai naik2 sedangkan aku tengok banyak pulak viewers aku . Tapi ntah la kenapa . Seriously aku masih tak tau mcmna nak guna Nuffnang nii . Sebab ak pun baru setahun jagung je guna blog nii .

Bila orang dok asyik post dpt BE dari Nuffnang nii ak pun mulai tertanya2 kenapa aku tak pernag dapat BE aik ? Thats why knapa aku beralih arah terhadap si Komli ni . Mmg berkenan tapi bila aku tau rpanya mcm susah pulak nak buat komli nii .. huhu .. Macam2 nak buat . Tapi memang berbaloi than Nuffnang laa .. So i decide untuk beralih semula kepada Nuffnang ni . Seandainya Incek Nuffnang aku nii bertabiat semula . Aku akan buang kau jauh2 . HAHA . So , korang2 pun tlgla ajar aku aik . Mcamana nak dapatkan BE segala2 nya laa .. Aku tak ada pengalaman mcm korang :[

Thank you for coming : )

1 comment:

Isabel Diaz said...

Saya dah pasrah dengan nuffnang. Dari dulu sampai sekarang masih 35 sen. Sekarang saya fokus ngan 8share. Lebih senang nak naik earning.