My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Saturday, 6 April 2013

I can drawing but..i dont know how to make a doodle ..

Noor Hayati | 11:55 pm | 2Comments |

Hai . Nite u olls . Actually i dont have any interesting subject to share with u . But , what i can say here is sy betul2 nak ber 'art trade' dengan siapa2 yang sudi art trade dgn sy . Ya , i still dont have any experience for making a doodle , but sy boleh MELUKIS !! Sya bukan nak tunjuk hebat ke apa , cuma i still remember what my friends have told me before . " Kau nii ada bakat melukis la,nanti kau ambil la course animated , saya suka ! " Apa yang saya cuma mampu katakan adalah " yes..saya memang minat and kalau boleh nak ambil course animated cumaa .. saya lebih suka ambil course yang related dengan kerajaan and menjamin masa depan . tak,saya tak maksudkan if ambil course animated tu tak menjamin masa depan . but my mum said its better u work in kerajaan sebab gaji tiap bulan kuar and even dah pencen pun gaji tetap jalan . betul gak bagiku .

So , here i would like to present my handmade :] komen ples ? cantik ke buruk saya tetap terima and pandangan anda amat saya hargai ..


Tadaa .. OK takk ? ehek . bru je lukis sbb boring n nothing to do . f korang berkenan blh gak minta tiey buad kan , cumaa .. tak tau mcmana ! tau lukis je .. huhu .. lau nak ber art trade blh laa ! sharing is caring right ? thats all . f sesiapa nak kan cartoon muslimah yang omeyy ? mcm kat atas tuublh la usha2 kat saya .. ehek ! 

Okay , thats all .. nite ..

salam :]




Thank you for coming : )

2 comments:

Isabel Diaz said...

Cantik..

Emildza Jayy ♥ said...

ALALALAL, comei nyerr. MCm tuan dia jugak! :D