My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Sunday, 14 April 2013

Err .. Baru buat FB page laa .. kikikiki .. If sudi like larh .. hehe ..

Noor Hayati | 12:00 am | 0Comments |

Hola ! Ee .. baru buad page ke ? Org dah lama dah buad , dah beribu-ii pung , yang kau nii baru nak buad ? kasian .. kasian .. :* terdiam utk seketika . -.-
Ahakss . kasian dia . actualy dah lama dah nii nak buad page tapi .. ada ker orang nak like ? ek eleh tiey , kautu bukanya pemes sgt smpai nak kena like segala , ngada-ii !

Argghh . stress kejapp . yups , mmg scara rasional aku pun pikir mcm tuu , tapi kekadang ak rasa its better if aku buad page nii sebab we can sharing in FB tentang blog-blog nii . Yela kan,lets say korang nak komen ke apa ke kat blog nii , bknya ada notification pun kan . And if adanya page nii blhla kita exchange link maybe tak pun kita sharing any important info ? sudi ker ? ahaha . tak sudi pun tak pe la.janji korang bahagia . kikiki ..

So , bg yg sudi tu . alaaa . buad tak tau laa pulak . hihi . click la . hihi . buat muka comey japp . :]
click kat bawah tu okay ? thats all .

Salam .

Miss Tiey Blog
3
 



Thank you for coming : )

No comments: