My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 25 April 2013

Menang GA .. TAPI .. : (

Noor Hayati | 7:54 am | 7Comments |
Hey there ! Huhu . Today tiey nak luahkan sikit perasaan tiey yang sejak kebelakangan ini entah apa2 yang berlaku . fuh ! mcm2 . sedih , kecewa . yang pasti  mmg sedih : (

Let me tell u one by one . Okay , baru-baru ni tiey ada menang la kan satu GA  ni . Tapi the most saddest story is sponser tak bg respon . huhu . even dah balik2 tanya . langsung tiada ! Mula2 mmg dah gembira bila diumukan menjadi pemenang and hadiah nya pun mmg best dan menjadi idaman selama  abad ini!

Unluckily , bukan rezeki tiey . Ini sekaligus menyebabkan tiey dah tak ada hati lg dah nak join GA . Bukanya mendatangkan keseronokan and kegembiraan tapi sebaliknya kita ternanti2 and kecewa akhirnya . Kalau dah mcm tu , bagus tak payah nak bagi sponser ! huh .. kalau tak mampu pun , tak payah nak bagi hadiah mahal2 . Cukupal bagi hadiah yang murah2 ja . tak salah kan ? cukup sekadar bagi penghargaan ! Haa .. Huhuh .. =.=

Apapun , korang jangan pulak terasa dengan apa yang tiey samapaikan ni aik ? and kalaupun sponser tu terbaca entry nii at least dia tau and sedar akan kesilapanya . DENDAM ? no .. tiey bukan orang yang berdendam . buat apa nak meminta and terhegeh2 kan ? so biar ja laa . yang penting sekarang nii tiey mmg dah tak ada hati nak join GA lagi . KECEWA okay ! Thats all >.<

salam 


Thank you for coming : )

7 comments:

Mazelina Zaini said...

hmm sama laa , nina menang topup rm30 , tp dah sebulan blogger tu senyap je , dia ingat nina tak ingat ke

Haruno Hana 하나 said...

ish3... tak contact blogger yg jadi penganjur? kot2 dia boleh bantu

Ms Fiqstie said...

iya .. tu laa .. huhu .. sabo je laa ..

Ms Fiqstie said...

dah..tapi masih belum ada respon .. huhu

ejulz said...

pengalaman sy sbg seorang penganjur segmen n sponser.. kadang2 kekangan masa n sibuk dgn aktiviti lain mnyebabkan lambat hantar hadiah.. dan mcm2 lagi dugaan masa hantar hadiah.. hehe

heirizalieyana said...

yana prnh menang bju dlm 1 GA, , contact sponser, ,lost macam tue jew,,skrg dh dua bulan, , dh malaz nk buang mca contact sponsr yg xjujur..

Sally Samsaiman said...

kadang-kadang, sebab2 mcm ni la sally kalau buat GA or Segmen...sponsor sendiri jer... :P