My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Wednesday, 16 January 2013

SEGMEN ULANGTAHUN KELAHIRAN BY : KAK MIMI

Noor Hayati | 3:21 pm | 22Comments |
Patah seribu hatiku .. Bila mengenangkan ...
Opps , sorry , ehe .. 
Assalammualaikum .. Sory la aik , terbawa-bawa pulak lagu Shila Amzah , saja hilangkan rasa boring yang kian mencengkam jiwa ini , so aku pun layan la dengar lagu petang-petang nie , ehe .. Korang buad apa tuu ?

Tengah makan cekodok ? Minum Tea ? Kopi ? Nak minta boleh ? Eehe .. Sory la , Tiey nii banyak nonsense lebih-lebih lagi time boring macam niii .. Huhuh ..

Dah , tak nak cakap banyak-bvanyak dah , Tiey actually nak rekomen kan kat korang satu segmen nii from akak Mimi .. So , sapa2 yang nak join segmen nii just click the banner above k ..


Okayy , tak nak cakap banyak-banayak lagi laa ..
This is my profile , ehehe ..


NAMA : NOOR HAYATI BINTI ABDUL TALIB * Nama kat dalam ic nii taw , ahaks
TARIKH LAHIR : 3 APRIL 1995 * 18 tahun oredy , tuaa , uwaaa ..

Okay la , thats all . Meh kita serbu!! Wakakaak ..

Thank you for coming : )

22 comments:

Mimie Najib said...

tQ dik join segmen akk.. ^_^
eh kita lahir bulan yang sama la.. ^_^


http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

fiquecool said...

Assalamualaikum :)

Done follow you :) Follow me back k :)

http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Lissa LaLissa said...

Assalammualaikum.,

singgah and followback sini.. hehe
kita sama batch yea..? ^^

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini, jenguk2 kawasan, follow you back... ^_^

CikZaniff said...

done follow sini ya..
sedapnya lagu kat blog ni..leh singgah selalu..:)

Cik Aishah said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama & bulan yang sama...
Done follow & singgah...:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Aireyn Ashra ツ said...

eh kita lahir pada tahun yg sama lahh ;) haha balas kunjungan sini :)

Puteri Mama said...

dari segmen yg sama...singgah+follow awak :) follow back k

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Ms Fiqstie said...

@fiquecool

wasalam .. i'll follo u later on ..

Ms Fiqstie said...

@fiquecool

i'll follo u later on keyh :]

Ms Fiqstie said...

@Lissa LaLissa

wasalam .. yea .. ahaha .. but i'm older than u laa (malu )

Ms Fiqstie said...

@Farah Waheda Wahid

tq akak :]

Ms Fiqstie said...

@CikZaniff

thanx for following me .. he .. yea , i do really love this songs .. :]

Ms Fiqstie said...

@Cik Aishah

wasalam .. haii .. i'll follo u later on yea ..:]

Ms Fiqstie said...

@Aireyn Ashra ツ

ye ke ? sama batch la nie aik ? :]

Ms Fiqstie said...

@Puteri Mama

thanx .. i'll follo u later on kayy :]

Angel Shared said...

Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama :)

http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

~follow~

yana aina said...

dari segmen sama ... dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

yana aina said...

dari segmen sama ... dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Chips More said...

Assalamualaikum akak. Zaty singgah sini :D !

Chips More said...

Kita di sini!