My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 22 January 2013

Fivers Hijabis

Noor Hayati | 6:31 pm | 2Comments |
Hai .. nak join GA takk ? Okay , just click the banner above yea ?




Cara Pemilihan Pemenang :

- Cabutan Bertuah (Random.org / Cabutan Tangan)- Tag paling ramai  *pastikan mereka semua tahu*- 25 Peserta terawal- Quotes paling menarik
 Fivers Hijabis Giveaway II ini akan tamat pada 15 / 02  / 2013




Wearing hijab ? Not wajib actually .  F tak pakai hijab pun takpe . Apa ? Wait la , belum habis cakap lagi . HEHEHE .. Ya , berhijab memang tak WAJIB , yang WAJIB ialah menutup aurat . Tak kesah la , nak pakai tuala ke , turban ke , baldi sekali pun boleh , ahaha .. AsUstaz Izhar Idrus said in Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus . Betoi tak ?

Stylish ker berhijab ? Why not ? Nowadays , memang ramai gila yang fanatik dengan HIJAB . Like Hana Tajima nya , Yuna nya , Najwa Latif nya and so on. And yang paling HOT & TRENDY ialah pakai SHAWL . 

Ohh ya , panjang jugak hujah aku nii , *macam ustazah la pulak* HEHE ..Ok la , thats all . Menag tak menang bukan menjadi ukuran , yang penting kita berdakwah dan saling menasihati antara satu sama lain =)Salam .


Thank you for coming : )

2 comments:

IeZwa RazK said...

Salam, Thanks for joining this giveaway. Nice entry btw. Good Luck ye ! (:

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/topup-giveaway-by-iezwa-razk.html