My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 10 January 2013

Segmen tambah follower awal tahun 2013 by Emmymazli

Noor Hayati | 10:02 am | 4Comments |
Assalammualaikum ..
Hai blogger ! :)
Jom ramai-ramai kita join segmen niey :


Overall , blogg akak memang cantik , cute and pinkish , hee .. Tiey suke sanagt2 , combine warna , and siap ada hello kitty lagi , but really cute taw..

Cuma , blog akak dari pandangan Tiey memang tak tersusun la , and semak [jangan marah ye] ..

So , you should rearrange at sidebar , cthnya akak kurangkan post bhgian sidebar , mana-mana yang tak penting tu tak perlu la letak , mcm recent post , or apa-apa je la . Cuz if byk sangat post , entry kat sidebar , blh menyebabkan blog kita jadi lambat . 

Btw , apa yang sya tengok , akak nie mmg ska mempost aik ?
hee ..
But , u hv to manage ur post especially at sidebar .
Okay kak ?

Janganla akak marah pulak taw .
Nanti akak  cari pulak saya . HEHE ..

But , overall blogg akak memang cantik , lebih cantik if lebih tersusun and kemas :)



# akak jangan marah taw , chill yea :)

Thank you for coming : )

4 comments:

EMMYMAZLI said...

Hi Dear...
terima kasih join segmen kak emmy...
done follow you...
terima kasih juga di atas pandangan yang diberikan.... Really2 no heart feeling. Insyaallah kak emmy akan buat penambah baikan di masa akan datang. TQ ^_^

Qin said...

nice blog .. kalau takk kisah follow balik :) thanks

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

Rohaizam Rosli said...

Datang menerjah dari segmen Emmymazli...

http://nyuting88.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

Cik Aishah said...

Singgah sini dari segmen yang sama..:D