My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Saturday, 5 January 2013

Contest The Most Memorable 2012 Moment

Noor Hayati | 1:18 pm | 3Comments |
Assalammualaikum ..

Hye blogger ? Actualy , Tiey have joined Contest The Most Memorable 2012 Moment  .

Memorable moment ? Actually , i have so many memorable moment that i never forget in my life .

And , kebetulan pulakk Tiey memang nak share about memorable moment in my life .

For those who want to join this segmen , just click the banner above 





Okayy , now i'm gonna share my memorable moment wih my beloved friends !!

* Before tengokk pic-pic kat bawah niyh , jangan gelak pulakk tau . Malu pulakk nak upload ,

 ehe . JANGAN GELAK TAU !! Cubit nanti  .. Ehe ..




A hashtag : # TheMostMemorableMoment2012

Description : Salam perkenalan ! Hye , this is my classmates Ita , Jira , Dira , Pika and Me ! 

Dorang niyh la sahabat yang paling aku sayangi even banyak betul ragam and fe'el nya ..

And , pic niyh juga merupakan pic terakhir Tiey ndan kengkawan sekelas , baru je last year 

taww .. Rindu kat korang !! Huhuh..



A hashtag : # TheMostMemorableMoment2012


Description : Ahakk ! Malu nyerrr share gambar niyh .. Hehe .. Aipp , jangan gelak taw ..

Time niyh memang borink tahap dewa laa .. Tak de cikgu , hah apa lagi kite orang pinjam 

camera kawan la and posing sana sini ,dash dish dush .. Ahakk ! 

From left : Ita , Me and Jira

* Situasi 1 : Terkejut ! .. Terkejut  laa sangat !! Nampak hantu ker ? Ehe ..





A hashtag : # TheMostMemorableMoment2012

Description : Haa .. Niyh apasal pulak niyh ? Nak jadi gangster ker ? Ada muke gangster ker ? 

eeiiii .. Takut nyer .. Tak makan orang pown , jangan risau aikk .. Ahaakkk ..

Situasi 2 : Marah ala - ala gangster .. Ngehe .. Nampak garang ker ? Ada tak macam muka Kak 

Ros dalam Upin Ipin ? Hehe ..



A hashtag : # TheMostMemorableMoment2012


Description : Haaa .. Niyh dok menung apa niyh ? Dok menung masa depan la weii .. Ye ker ? 

Bagus hang pi buka buku Bio , Kimia or Bio , ada benefitnya lagi taw .. Alahh .. Niyh cuma 

acting for a while la yunkk , hee ..

Situasi 3 : Candidi termenung , entah merenung apa , syiling ke ape - ape je laaa ..




A hashtag : # TheMostMemorableMoment2012


Description : Ewahh , kemain lagi korangg aik ! Niyh gaya ala - la apa pulak niyh ? Alaaa 

..Takkan tak taw pulakk , niyh gaya ala - ala Top Ten Model taw ?!! Hahahaha .. Ketawa 

sampai pecah perut .. Perasantan betuiii !! Ada ku kesah ?? Hahaha .. Yelah , mana tau kot -

kot dapat dream becomes true kann ?? Even height tak cukupp , muahaha ..

Situasi 4 : Style ala- ala model SMK MEMBAKUT II ,hee ..





A hashtag : # TheMostMemorableMoment2012

Description ; Mak ... Ampunkan aku makk .. Makkk .. Maafkan kami sebab tak tinggalkan mak 

telur ikan tembakul tuu .. Mana laa kami tau mak belum makan telur ikan tuu makk ..

Kami ingat telur ikan tembakul tuu ada jual kat Giant ke , 7 eleven ker .. Rupanyee memang 

ada kat kampung je makk .. Ampunkan kami makk !!


Situasi 5 : Anak derhaka tak tinggalkan telur ikan tembakul , hee ..



A hashtag : # TheMostMemorableMoment2012

Description ; Haa .. Akhirnya , berdamai jugakk after bergaduh pasal telur ikan tembakul .. 

Baru la happy family , hehe ..

Situasi 6 : Berdamai dan bahagia hingga ke akhirnya ..

Sekian terima kasih ,

-TAMAT-

* Nih la moment yang Tiey takkan pernah lupakan iaitu bersama kawan - kawan .. After habis 

sekolah niyh , terasa rindu pulakk kat dorang .. Lebih - lebih sekarang terpisah , ada yang 

kerja and PLKN , and macam - macam laa.. Even berjauhan kamu takkan pernah ku lupakan , 

dorang memang sporting giler and really miss them very much ..

p/s : Tiey tak harap pun menang , bcoz Tiey betul - betul ikhlas buat entry nie for my 

friends .. Kalah dan menang belakang kira .. Yang penting , FRIENDSHIP NEVER ENDS !!

#Mangsa : Nymah



Thank you for coming : )

3 comments:

fatin sh said...

hamboi. banyaknya gambar. Hihi. Thanks for joining dear. All the best! Tapi you kena tag 1 blogger. Jangan lupa tau.

Ms Fiqstie said...

@fatin sh


hee .. ok kak ..

Myu Angle said...

Salam perkenalan:)
Singgah dari contest yang sama ;)