My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Thursday, 24 January 2013

"First Giveaway By Akma Liyana"

Noor Hayati | 11:10 pm | 3Comments |

Hai .. hai .. hai .. ahaks .. nak datang la tabiat buruk aku nii , kikikkikii ..
Kat dalam syarat2 GA , tuu dia suru kita orang tulis apa2 je entry . Tapi , Tiey ekcelly dont know la nak tulis ape . Otak nii dah tepu dah , kenyang + ngantuk sangat2 , but still semangat nak ikut GA nii ..sbb hadiah dia lumayan la .. aku pun nak jugak !! hihih ..

Nah , ambikk kau . Aku ngantu nii,so sorry if fe'el aku nii gila2 sikit , ahaha ..nah..aku kasi kat korang if nak ikut aik ..


Huhuhu..harap2 la menang..hihih..

k la,assalammualaikum..

tata~~


Thank you for coming : )

3 comments:

akmaliyana said...

Thanks Join :P Goodluck ye

Sakinah said...

datang dari GA yang sama. http://norossakinah.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-akma-liyana.html good luck dear :*

kekapas berceloteh said...

done follow :)

datang blogwalking dari GA y sama :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/first-giveaway-by-akma-liyana.html