My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Saturday, 5 January 2013

NEW YEAR GIVEAWAY BY SHAZREENA SHUKRI

Noor Hayati | 4:00 pm | 3Comments |
Assalammualaikun and good afternoon to all of you .. Aik , macam ikut choral speaking pulakk ? Opss , sorry .. Ngehehe .. 

Maklum la dah habis skolah , jadi rindu niyh kian membara laa pulak nak ikut choral speaking , uwahaha ..

Korang nak taw takk ? Nak taw ke tidak niyh ? If tak nak taw , korang boleh blah dari belog aku , haha !! (cruel) , chill , relax , nak joking pun tak leh ker ?

Muahaha .. Actually , Tiey ada join contest niyh taw .. Ambikk kau ! Haha (ganas nye pempuan niyh)

* So , if korang nak join contest niyh u have just click the banner at above , okayy ?







Tiey dah join dah pun , korang dah ker ?? 
Mula - mula memang rasa kekok laa sebab banyak sangat la nak follow sana , like sini ,fuhhhh ..

Tapi , Tiey ikhlas tolong k .. Lagipun , tak la harap sangat menang , tapi kalau menang pun 10 jari + 10 jari kaki Tiey  tadahkan , hahaha ..

Bukan susah pun , follow + like = dapat pahala + dapat hadiah ..

Hadiah dia memang meletop jugak laa !! Wakakaa ..

Tak harap menag , tak harap kalah . So ? Apa yang kau harapkan argh ?

Saja - saja , tilik nasib , hehe ..

Siapa tak nak hadiah sayang oii ? Free - free pulak tue .. Kerja nya pun mudah je . Bukan nak kira bulu kambing ke , cabut rumput satu padang ker , or apa - apa je la . Aku pun tak nakkk !!

Hareap - harap entry Tiey niyh boleh buad orang gelak sampai tergolek - golek . Tiey pun tak taw camana caranya  , hahaha .. Mengarut je aku kat entry niyh . If bosan , pi main jauh - jauh kat sana pulau .. Hehe ..


Oke la , sampai sini je entry Tiey . Anyway , Tiey dah ikot dah syarat - syarat yang telah ditetapkan . No bohong - bohong , buad apa la nak bohong - bohong niyh , bukan dapat emas and duit pon , tambah dosa ada laa ..

Okay , tataaaa... 

Assalammualaikum :)







Thank you for coming : )

3 comments:

sahizatul sahimi said...

dari GA yg sama. gud luck :)
http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

Shazreena Shukri said...

sila check kmbli giveaway ini..ada pertambahan..sila lakukan ;)

alert!alert!alert!
giveaway akn tamat pada 29 januari 2013..:)

jika masih ada syarat yg tdk dipenuhi sila pastikan lakukan dgn segera..:)

Ct Noraishah said...

gud luck

http://www.sna-aai.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html