My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Sunday, 6 January 2013

SEGMEN : SAYA BLOGGER DARI NEGERI ..

Noor Hayati | 5:58 pm | 45Comments |
Assalammualikum .. 

Hai .. hai .. hai ..

Psttt .. Korang , korang .. Tiey ada join segmen taw .. Nak ikot takk  ?

Just click the banner above :


Saya blogger dari negeri .. ??

Cer teka , cer teka .. Dapat teka , Tiey bagi singgit , hehe ..

Okayy la , banyak betuii mulut kau nie yaa ..

Tapi bagus gak segmen niyh , mengeratkan ukhuwah silaturahim and boleh sharing apa - apa 

yang best kat negeri korangg ..

Tiey blogger dari .......... SABAHH !! Yupz ..

Takkan korang tak tahu Sabah ? Negeri d bawah bayu ? And merupakan tempat pusat 

pelancongan terkenal taw tak ?

Terkenal dengan Pulau Sipadannya , Pulau Tiga , Gunung Kota Kinabalu , Kolam air panas di 

Ranau , and banyak gila weii .. Kalau aku cerita kat korunk , esok pun belum habis taw .. 

hehe .. 

Makanan yang terkenal kat Sabah ? Banyak gilerrr .. Antaranya , ambuyat (sagu ) , kerepok

 amplang , tapai and many else . 

Nak taw lebih lanjut ? 

Datang la ke Sabah . Boleh bah kalau ko bilang si Stacy ! Aramaite !

Mangsa : Nymah

Thank you for coming : )

45 comments:

Norazilah Abdullah said...

dr negeri yg sama . done follow u dear . if sudi follow me back . :)

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Aireyn Ashra ツ said...

Wahhh saya tak pernah pergi sabah :)

Ms Fiqstie said...

@Aireyn Ashra ツ


Jom la datang ke sabah during holiday nanti :)

si budak nerd said...

dari segmen yang sama :)

http://www.miss-ayez.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

I K A :) said...

hai blogger sabah bah , sy dtg dr segmen yg sama . salam ukhuwah :)
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

I K A :) said...

hai blogger sabah bah , sy dtg dr segmen yg sama . salam ukhuwah :)
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

I K A :) said...

hai blogger sabah bah , sy dtg dr segmen yg sama . salam ukhuwah :)
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♔ Hasnie Adda ♔ said...

hai sabahan . datang dari segmen yg sme :)

http://blogbudakpemalu.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

♔ Hasnie Adda ♔ said...

hai sabahan . datang dari segmen yg sme :)

http://blogbudakpemalu.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

MaMa Rey said...

suka makan ambuyat..sedap makan sama sardin..(fllw kamu)

Kathy Rbain said...

follow kamu
http://marzadalia.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

SuparMan SuaRez said...

♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Salam Kenal K..Dah FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ms Fiqstie said...

MaMa Rey : Hmm .. mmg sedappp !! ehe .. Tambah2 lg kalau cmpur ngan bambangan ..hee

Ms Fiqstie said...

@SuparMan SuaRez

wasalam .. tq follow :)

Ms Fiqstie said...

@MaMa Rey

mama : mmg sdap !! lebih sedap makan ngan bambangan :)

Ms Fiqstie said...

@Kathy Rbain

tq follow :)

Ms Fiqstie said...

@Kathy Rbain

tq follow :)

Budak Kampung said...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

berenang dari Terengganu. teringin nak pergi Kota Kinabalu! done follow here.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

bazilah abu hassan said...

Berenang dari Terengganu. Teringin ke Sabah. :D. Done follow here.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Zyra1121 said...

dr segmen sama.. done follow u dear.. ^__~ [ Sabah ]

rodiyatul akmar said...

dari segmen yg sama , apa khabar bha ? hehe done follow :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :D

ALS said...

Blogwalking kat sini,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Terima kasih (^_^)

deno said...

salam... deno dtg dari segmen yg sama! jom! visit trg! :)


http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

nur izzati nadiah said...

hi genk, kikiki. ^ ^


http://tatynadiah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
jemput singgah sini ;D

follower ke 50 :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
jemput singgah sini ;D

follower ke 50 :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Yaya LaRh said...

Saya dari N9 ,Jemput ke blog saya , Bole ke bah ? Hihi

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html