My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Wednesday, 10 June 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Noor Hayati | 5:27 pm | 15Comments |
Salam.

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100. 

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".


Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015

Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100


2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan





EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK


Thank you for coming : )

15 comments:

ejulz said...

Gudluck... nak join jugak tapi link xde kat banner..

Nao Mei said...

cik akak singgah.....semoga berjaya

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

kisah earty said...

@ejulz

ejulz kalau nk join klik link ni..

http://www.akupenghibur.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

kisah earty said...

gud luck Miss Tiey..

irra yyan said...

@ejulz

link dekat tajuk bawah banner ye

Nurul Syahirah said...

Good Luck.. Ira join jugak :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Nurul Shahira said...

All the best =)
Singgah dari: http://awansayatasana.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Syahidah Fadilah said...

SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Una Lily said...

singgah follow sini dari GA sama, good luck!
http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

AinAthirah Anuar said...

Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

AinAthirah Anuar said...

Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

ewento marcello said...

assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .

iuzira said...

singgah sini

http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

Qaseh Vee said...

singgah n follow sini dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html