My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Tuesday, 9 June 2015

CPC #E-CURVE DORAEMON & #COOL TEA

Noor Hayati | 3:57 pm | 2Comments |

Salam.


Tengah syok-syok blogging tadi so tangan pun gatai lah nak tengok nuffnang nak tahu apa khabar. Lama tak bukak. Tehee. Bukak2 je tadi ade CPC E-Curve Doraemon and cool tea. Walaupun dah last week, tapi Alhamdulilah tambah sikit tabung. Ehee. Thank you so much tau uolls yg selalu datang lawat blog tiey tau walaupun kita saling tak kenal :'( 

Janganlah segan-segan datang blog tiey selalu tau, isi tabung sekali :D Biar lah kita saling sama bantu-membantu kan? Thank you :D

P/S : once you click my ads, i'll click yours. Do leave your comment kalau dah click so senang la tiey nak click uolls punya ads :)




Thank you for coming : )

2 comments:

Nadia Johari said...

kumpul lagi..hehee

Nurul Shahira said...

Kumpul lagi dan lagi, muehehe =D