My Buddies

Jom Baca Entry Menarik Ni !

Monday, 28 October 2013

Rest For a While

Noor Hayati | 4:05 pm | 0Comments |

Tired ? yaa . i'm tired to think bout MUET test on Wednesday . No have preparation yet , it so suck ! Where to think bout test and midterm that will starting on 1st December and 11 December . OH , tak lama lagi . Macam baru je masuk sem 2 , terus midterm and test bagai . Tambah lagi ngan MUET test . giler kan ?

To be honest , aku memang dah penat dengan semua nih , penat dengan study bagai . Rasa macam nak duk rumah 24 jam and tunggu je kena pinang . Senang kan ? Haa . Tu lah luahan orang yg short thingking mcm aku nih . Aiyaa ~ Cepat la masa berlalu , aku nak pegang segulung ijazah and dapat kerja terus . Penat dah nak study nih . Huhuhu . Menangis doh study math . uhuks . 

Bermimpi nak continue study on nutritionist , kalau study pun malas . NOOR HAYATI , pless . Dont be like this , ur mama is waiting for u successfull in ur education . Wake up !!

Keep calm , smile , berath and remove all negative thingking from ur mind , boleh kan ? In sya Allah . I'll do the best ! :] (motivate diri sendiri)

p/s : Fr those yang malas aangat belajar tu , ingat .. Family kita is waiting for us . Menunggu sesuatu yg boleh menjamin masa depan and most important things , jadi anak yg berguna untuk kedua ibu bapa dan membalas jasa mereka yang selama ini sudah membesarkan kita and bersusah payah utk mencari duit nak tanggung pelajaran kita , okay ?

salam .

Thank you for coming : )

No comments: